Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

Jogosan teperték le a földre a lopáson kapott nőt

Hirdetés

Ellenállt a lopáson ért nő, ezért kellett vele szemben erőszakot alkalmaznia a Corvin Plaza biztonsági szolgálatának, legalábbis az üzlet ezt közölte.

Közel egy nappal a történtek után reagált az illatszerüzlet, azok után, hogy az Index videóriportere éppen a helyszínen tartózkodott, amikor szerdán ordításra lettek figyelmesek a Corvin Plaza vásárlói. Négy biztonsági őr a DM üzlet kasszasoránál mindenki szeme láttára a földön rángatott egy nőt, aki segítségért kiáltott, a történteket kollégánk a telefonján rögzítette, – írja az index.hu.

Hirdetés

Belső vizsgálatunk során megállapítottuk, hogy a vásárló gyanús viselkedése nyomán jogosan lépett fel biztonsági őr kollégánk, eljárása szabályszerű és udvarias volt, a hölgy azonban nem tanúsított együttműködést, így a pláza biztonsági őreinek segítségét kellett kérni. A hölgy végül hajlandó volt együttműködni. Az esetet tudomásunk szerint rendőri intézkedés zárta. A történteket nagyon sajnáljuk – írta az üzletlánc levelében.

A rendőrség megerősítette a drogéria állítását a hivatali intézkedéssel kapcsolatban, és kifejtették, hogy 2022. január 12-én 16 óra 29 perckor érkezett hozzájuk bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába. Arról értesítették őket, hogy egy VIII. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből egy nő több terméket kísérelt meg ellopni. A biztonsági őrök a cselekményt észlelték, ezért a nőt feltartóztatták. A helyszínre érkező rendőrök a nővel szemben szabálysértési feljelentést tettek, – zárja cikkét az index.hu

Hirdetés

Hirdetés