Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kiderült ki lehet a Schadl György páncélszekrényében talált felvételeken

Hirdetés

A Blikk.hu már megtudta…

Furcsa ügyészségi leírás született azokról a bizonyítékokról, amiket a végrehajtói kar letartóztatott elnökének hálószobai páncélszekrényében találtak még tavaly novemberben. Egy borítékban DVD-lemezek és fényképek lapultak, amiken – és most idézzük az ügyészséget – „egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek”.

A kompromittáló anyagokról az RTL Klub Híradója számolt be elsőként. A fotókon az információk szerint egy férfi és két nő szerepel, utóbbiak közül az egyik fotózott. A lemezekre egy jól ismert közszereplő vezetéknevét írták fel, és kinyomtatott üzeneteket is találtak a borítékban.

Hirdetés

A korrupciós bűncselekményekkel gyanúsított Schadl György először azt mondta, fogalma sincs, mi van a lemezeken és hogy kerültek hozzá, de később már azt, hogy a lemezeken üzenetváltások vannak.

Az olvasókat is valószínűleg a szóban forgó személy kiléte izgatja, a Blikk.hu több forrásból is igyekezett információt szerezni róla.

Ám amire jutottak, arra ők maguk se számítottunk, a szerkesztőség tagjai teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, ki az a jól ismert, köztiszteletnek örvendő személy, akiről a felvételek készülhettek. Olyasvalakiről van szó, akit az olvasók is jól ismernek, nap mint nap láthatják a tévében, személyiségi jogai tiszteletben tartása miatt azonban a nevét nem közölték. Annyit viszont elárultak, az illető nem politikus.

Hirdetés

A lap megketeste az érintettet, aki név nélkül úgy nyilatkozott: sem rendőrségi, sem ügyészségi megkeresést nem kapott az ügyben, nem ismeri Schadl Györgyöt és nem tud az esetről.

Blikk.hu nyomán

Merkely Bélát megkereste egy TV-csatorna, hogy ő látható-e a Schadl Györgynél talált felvételen

Hirdetés

Hirdetés