Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Márki-Zay a Kutyapártot is Fidesz-bérencnek tartja, nem csak Gattyán Györgyöt

Hirdetés

Ma este az ATV-ben parádézott az ellenzék messiása.

A stúdióba Márki-Zay már gipsz nélkül érkezett, mint mondta, éppen a Honvédkórházban volt, nem pedig fizetős magánegészségügyi intézményben.

Könyörgött a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, hogy vegyenek részt az előválasztáson, még azt is megígérte, hogy a listán kiharcol nekik egy helyet – mondta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Gattyán Györgyről azt mondta, ő szívesen leül tárgyalni bárkivel, aki komolyan támogatni akarja a kormányváltást és abban akar partner lenni, hogy Orbán Viktort leváltsák – de ehhez ne nyílt levelet küldjön neki a milliárdos, hanem hívja fel személyesen.

Hirdetés

Szerinte mindenki, aki az előválasztás óta vagy azon kívül akar indulni a választáson, az a Fidesz céljait szolgálja ki, hogy megosszák az ellenzéki szavazatokat, ezért ebből a szempontból Gattyán György és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ugyanaz.

A műsorvezető a vasárnap esti élő videóiról is kérdezte, arra utalva, hogy olyankor Márki-Zay gyakran tesz ellentmondásos kijelentéseket. A miniszterelnök-jelölt azt mondta, nem szándékozik abbahagyni ezeket a bejelentkezéseket. Rónai rákérdezett arra, hogy miért emelte ki a Fidesz „tisztességes zsidó” tagjait a legutóbbi videóban. Márki-Zay azt mondta, „nem hiszi”, hogy ezzel ő felháborodást váltott volna ki, és nem ő, hanem a Fidesz használja a zsidóságot alantas politikai célokra. A műsorvezető megkérdezte, miért téma, hogy valaki meleg vagy zsidó, mire Márki-Zay azt válaszolta, „szokjanak hozzá, hogy ezekről őszintén fogunk beszélni”.

VH nyomán

Hirdetés

Hirdetés