Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

(Videó!) Márki-Zay bemutatta új egészségügyi programját: menjetek Indiába szemműtétre

Hirdetés

A baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég megint az Egyesült Államokkal példálózott, a szemműtétek kapcsán azt mondta, hogy az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába,- számol be a Magyar Hírlap.

„Vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, amit a zöldhályognak hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába – hozta fel újra az amerikai példát Márki-Zay Péter egy december 15-én tartott fórumon.

Az amerikaiak nem láttak ilyen betegséget évtizedek óta – állította a Gyurcsány által vezettet baloldal jelöltje, majd hozzátette: Most, ha ott kezd el babrálni a szikével valakinek a szemébe azért, hogy hát most én nem emlékszem, tíz éve nem csináltam ilyet, de megpróbáljuk. „Inkább menjen Indiába olyanhoz, ahol sokszor csinálja.”

Hirdetés

Én azt gondolom például, ha már szemészetet mondtam, a legtöbb szemészeti beavatkozás az nem egy sürgősségi beavatkozás, menjenek oda (..) – vallotta be Márki-Zay Péter, hogy Indiába küldené szemműtétre a magyarokat.

Hirdetés

Hirdetés