Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Márki-Zay romaügyi kabinetvezetője idegállapotba került – „Megvárlak, amíg kijössz, aztán agyon rugdallak b… meg”

Hirdetés

Bohár Dániel egy tanulságos videót töltött fel, amelyen Lakatos Béla – erősen kikelve magából – randalírozik. Lakatos Márki-Zay romaügyi kabinetvezetője, Ács volt polgármestere. Nem ajánljuk senkinek, hogy amikor a kabinetvezető úr felhevült állapotban van, valaki ellentmondjon neki.

Lakatos Béla, Márki-Zay Péter romaügyi szakértője hirtelen természetű ember: nemrég teljesen kiakadt a baloldali pártokra. Azt nehezményezte,  hogy egyetlen roma sincs a közös listán. Ezt üzente:

Hirdetés

A miniszterelnök-jelölt megkért benneteket valamire, amit a Jobbikon kívül mind elfogadtatok nyilvános adásban a miniszterelnök-jelölti vita során. Most ennek semmi nyomát nem látjuk mi, romák. Én mint MZP roma kabinetvezetője lemondtam a saját lehetőségemről és elfogadtam a 7-dik frakció tervének elvetését, de az ha nem lesz roma az ellenzéki összefogás padsoraiban a hitelességünket is megkérdőjelezi ezen a területen. Kérlek benneteket még egyszer gondoljátok át ennek fontosságát! Barátsággal Lakatos Béla roma kabinetvezető.

Ehhez képest Lakatos most egy videóban, amelyet Bohár Dániel kollegánk töltött fel Facebook-oldalára, így üvöltözik:

Beléd rúgok. Megvárlak, amíg kijössz, aztán agyon rugdallak b… meg! Próbáljon meg valamelyik lefogni! Agyonütöm egybő’… Ki fog le? Te a húsz kilóddal? Rendőrök? Hol vannak itt rendőrök? Hívjatok! Nem hallottál még róla, hogy a rendőröket hova küldöm el? Az anyjukba!

Hirdetés

Nagyon kell vigyázni a roma kabinetvezető úrral!

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés