Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonUncategorized

Összeütközött két metrószerelvény Kőbánya-Kispestnél – Itt az első fotó a balesetről..

Hirdetés

Metróbaleset történt az M3-as metró vonalán, Kőbánya-Kispestnél. Nem sérült meg senki, utasok nem voltak a szerelvényeken.

Fotó: Baleset-info

Hirdetés

A BKV szombati közleménye szerint az M3 vonal Kőbánya-Kispest kihúzó szakaszán, utasok által nem használt területen az éjjel két metrószerelvény ütközött. Egy harmadik szerelvény annyiban érintett, hogy bennragadt a szóban forgó területen.

Utasok nem voltak a szerelvényen, semmilyen személyi sérülés nem történt. Jelenleg a rendőrség, a közlekedésbiztonsági szervezet és a BKV vizsgálja az eset körülményeit. A keletkezett anyagi kár felmérése folyamatban van. Az eset jelenleg nem jelent fennakadást a metróközlekedésben – közölték.

A BKV arról egyelőre nem adott tájékoztatást, hogy milyen jellegű és mekkora anyagi kár keletkezett.

Hirdetés

A BKV korábbi közleményében nem közölte, mekkora és milyen jellegű lehet az anyagi kár, de egy a helyszínről most kikerült fotó sokat elmond a helyzetről.

A képet az Újpest-Káposztásmegyeriek tájékoztató Facebook-oldala tette közzé. Ez a rész a Ferihegyi gyorsforgalmi út mellett, a sínek felett átívelő útszakasz alatt található. Jól látszik rajta, hogy a három szerelvényből kettő komolyan megrongálódott, a sínekről is leugrott és a pályához tartozó felépítmények is megrongálódtak:

Hirdetés

Blikk nyomán

Képek: MTI/Mihádák Zoltán:



Hirdetés


Metróbaleset Kőbánya-Kispesten / Fotó: Blikk:

Hirdetés

 

Hirdetés