Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Trump bejelentette: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat!

Hirdetés

2024-ben visszavesszük a Fehér Házat – jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök helyi idő szerint szombaton este z Arizona állambeli Florence városában tartott politikai nagygyűlésen
A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget. „Nagy vörös hullám indul el itt, Arizonában, és végig fog söpörni ezen az országon” – fogalmazott. A vörös szín az Republikánus Párt színe.

Trump ugyan nem jelentette be, hogy ismét elindulna a 2024-ben esedékes elnökválasztáson, de arra bíztatta az embereket, hogy mindenképpen menjenek el szavazni.

„Hiszem, hogy 2024 még fontosabb lesz, de ebben az évben (2022-ben) fogjuk visszavenni a képviselőházat, vissza fogjuk venni a Szenátust, és vissza fogjuk venni Amerikát. Ez nagyon fontos. És 2024-ben vissza fogjuk venni a Fehér Házat” – fogalmazott Donald Trump.

Hirdetés
Hirdetés