Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Világrekord: alig fél perc alatt hatszor nevezte ostobának a választókat Márki-Zay

Hirdetés

A baloldal miniszterelnök-jelöltje vélhetően új világrekordot állított fel, amikor alig fél perc leforgása alatt hatszor nevezte ostobának a választókat.

Márki-Zay Péter kampánya tényleg határozottan kezd olyan alakot ölteni, mint egy 1996-ból ránk szabadított, fergeteges retróbuli úgy este 22:36 környékén, amikor a tömeg már egy emberként vonatozik a Coco Jambóra. Kezdődött ugye azzal, hogy kiszivárgott Márki-Zay leendő pártjának tagnévsora, olyan húzóarcokkal, mint Herényi Károly, Szent-Iványi István vagy éppen Bod Péter Ákos. Akik az 1996-os retróparti neonlázálmában is pont annyira tűntek szexinek, mint Lukácsi Katalin találomra feltöltött cicis képei. Szóval, hogy, izé, semennyire.

És még csak ezzel kezdődött a Márki-Zay vissza a kilencvenes évekbe projektje, karácsony előtt ugyanis sikerült Bánó Andrással és „drágaaranyos” Bolgár úrral felélesztenie a rég halottnak hitt Nap-keltét. Már a műsor háttérdíszlete is olyan, hogy újra szánkban érezhetjük az ananászos Melba ízét. Amikor pedig megszólal a nyitózene, tényleg biztosak lehetünk abban, ha okosan végignézzük, akkor nagypapa megengedi majd, hogy vasárnap délután a szőnyeg közepén elterülve élvezhessük a Kacsamesék legújabb kalandjait.

Hirdetés

Dagobert bácsiig viszont még végig kell szenvednünk a retró Nap-kelte mind a 42 percét, melynek során Márki-Zay aranyból kiöntött és kecses ívben faragott száját összesen 13-szor hagyja el az ostoba szó valamilyen formában. Azaz kicsivel több mint minden harmadik percre jut egy kiadós ostobázás. Pontosabban csak jutna, a műsorban ugyanis van egy olyan félperces szakasz, melynek során összesen hatszor mondja be az ostoba szót Márki-Zay.
Márki-Zay Péter: A valódi agymosáson átesett szavazókhoz, hiszen a Fidesz tényleg ostobának nézi a szavazóit, nem mi nézzük ostobának a szavazót, nem mi nevezzük ostobának a szavazókat, a Fidesz nézi végtelenül ostobának a szavazóit, amikor tömegesen telepíti be a migránsokat, és közben migránsellenesen gyűlöletkampányt folytat. Ezt egyetlenegy migránsszámlálóval lehet még a legostobább ember számára is egyértelművé tenni. Tehát…
Bolgár úr: …a legfélrevezetettebb ember számára is…
M-Z.P.: Nem, hát sokan tényleg ostobák.

Máskor sem, de ilyenkor meg főleg nem lennénk a Márki-Zay nyakába telepített ATV-s különosztag helyében. Hiszen nekik kellene valahogy elmagyarázniuk, hogy a szavazók ostobázásának vádját nehéz akkor tagadni, ha Márki-Zay úgy kezdi a védőbeszédét, hogy agymosottaknak nevezi a fideszeseket. Majd a 20 másodpercbe sűrített ötödik ostoba szó elhangzásakor még „drágaaranyos” Bolgár úr is megpróbál mentőövet dobni a kapitánynak, hogy mondjon inkább félrevezetett, mert az kevésbé sértő. Erre mit tesz Márki-Zay? Újra ostobának nevezi a szavazókat – de csak mert sohasem nézné és nevezné ostobának őket. Természetesen. Valószínűleg ez lehet az a végletesen módosult tudatállapot, amikor a páciens már azt sem veszi észre, hogy a kötőszók helyett is az ostoba kifejezést használja.

Hirdetés

És ha már Kacsamesék. Talán mindenkinek megvan még Kvák kapitány figurája, a kétbalkezes pilótáé, aki folyamatosan lezuhant a helikopterével. Na, a baloldal legnagyobb innovációjának (előválasztás a neved!) köszönhetően sikerült Márki-Zay személyében egy másik kapitányt a vezetőfülkébe ültetni. Akinek minden mondata kisebb-nagyobb, de inkább nagyobb, tömegszerencsétlenségbe torkollik. Szóval szőnyegen elterülni, Melba-kockát a kézbe venni, mert áprilisig garantáltan jól fogunk szórakozni!

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés