Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Volner: Európának patrióta összefogásra van szüksége

Hirdetés

Első lépésnek üdvös, ha tanulunk azoktól, akik már megmutatták, milyen az.

„Apró bíztató jel: Abba kell hagyni a magyarok és a lengyel szidalmazását a német tartományi miniszter szerint

Közösségünk folyamatosan hangsúlyozza, hogy Nyugat-Európa és az Unió a szélsőliberálisok és az újbaloldaliak fogságába került. Ez a hatalmi erőtér olyan politikát érvényesít, mely hosszútávon a hagyományos európai élet felszámolásához vezet: a nemzetek szuverenitásának lábbal tiprása, elszabaduló energiaárak, aberrált családellenes propaganda, migránstömegek beengedése.

Hirdetés

A német politikai elit sajnos kiemelkedően gyáva és megalkuvó ezekben a kérdésekben, a balliberális őrülettel még a német jobboldal is ritkán mer szembehelyezkedni. A társadalmi feszültség és elégedetlenség azonban – beszélgessenek el egy átlag vidéki némettel és meglátják – nagyon nagy. Éppen ezért bíztató jel, amikor egy német politikus felemeli a szavát az őrület ellen.

Lucia Puttrich, Hessen tartomány kereszténydemokrata (CDU) minisztere nagyon bátor írást tett közzé, mely szerint az Európai Unióban véget kell vetni a más országok belügyeibe való beavatkozás, és a mindenért a magyarokat és lengyeleket szidalmazás gyakorlatának. Tudomásul kell venni az EU-ban élő nemzetek különbözőségét, a német jobboldal pedig térjen vissza Helmut Kohl politikai örökségéhez.”- írta Volner János a Facebook-oldalán.

 

Hirdetés

Hirdetés