Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Totális irányváltás: a baloldali média izomból tolni kezdte Gattyán Györgyöt

Hirdetés

Az ellenzéki portálok egyre többször tudósítanak az üzletember lépéseiről. Nagyon úgy fest, hogy az összefogás meglátta a lehetőséget az önjelölt milliárdosban.

A baloldal és az összefogás produkciója még az ellenzékiként ismert közéleti szereplők számára is kínos. Ez a magyarázata annak, hogy arccal egyelőre kevesen vállalják a vörös fronttal való együttműködést .

Legfeljebb néhány balek – Jámbor András, NoÁr és társaik – ajánlkozott jelöltként vagy főállású forradalmárként.

Hirdetés

A többség nem erkölcsi megfontolásokból marad távol az összefogástól, pusztán attól tart, hogy örökre rajta marad a szégyen.

Teszem azt, Nyáry Krisztián nem azért nem tülekszik látványosan a baloldal körül, mert túl erkölcsös ahhoz, hogy ezekkel a gazemberekkel összeadja magát. Egyáltalán nem ízlése ellen való az, amit a magyarországi baloldal képvisel.

Sőt! A Demszky Gábor mellett töltött időszakból rettentő sok meg nem valósított aljasság maradt még hátra, amelyeket talán majd akkor érvényesítenek, ha 2022 után Magyarország visszatér az „európai útra”.

Hirdetés

 

 

Forrás: PS

Akkor majd előmásznak ezek az alakok is.

Hirdetés

Gattyán György sem azért alakított saját pártot, hogy megossza az ellenzéket. Ezt csak az összefogást támogató baloldali sajtó szajkózza rendületlenül.

Az egyik internetes újság hét pontba szedte Gattyán NER-es kötődéseit. Irtó erős cikk lett, lehet még díjat is kap. Pont, mint a 444-es figura, aki épp egy olyan írásért kapott kitüntetést, amiért később helyreigazításra kötelezték.

Gattyánban megszületett a vágy, hogy lehámozza magáról a pornópápa imázsát, és a politikában építsen egy olyan életművet, amit majd nyugodtabban hagyhat örökül, mint a livejasmin.com-ot.

 

Hirdetés
Forrás: Blikk
Forrás: Blikk

Persze ez az álom nem ért neki annyit, hogy nevét később olyanokkal kössék össze, mint Gyurcsány Ferenc, Tordai Bence vagy Márki-Zay Péter.

Mert nincs az a szélsőségesen züllött pornóipari termék, amely nagyobb terhet jelentene egy közszereplőre nézve, mint a jelenleg működő baloldali összefogás.

A magyarországi baloldal szellemi és pénzügyi holdudvaránál jelenleg az a helyzet, hogy

Hirdetés

aki képes hiba és lebőgés nélkül két összetett mondatnál többet elmondani, az taktikusan a háttérben marad. Vagy esetleg új pártot alapít, mint Gattyán György.

Az ellenzéki lapok, mint a Telex vagy a 444 csak azért Fidesz-ügynöközik Gattyánt, mert meg kell akadályozni, hogy a szavazók elpártoljanak az összefogástól.

Forrás: 444.hu
Forrás: 444.hu

Valószínűleg nem kerülte el az említett sajtóipari termékek figyelmét az a felmérés, mely szerint egy Gattyán-szerű figurára sokkal szívesebben szavazna a baloldali-ellenzéki elkötelezettségű polgárok többsége, mint Márki-Zayra, illetve a baloldal jelenlegi pártjaira.

Szerepeltetni azonban szerepeltetik, ugyanis megvan a reménye annak, hogy Gattyán szavazatokat vesz el a Fidesztől. Ebben bíznak.

Forrás: Telex
Forrás: Telex

Ha az ellenzéki felületeken támadják, akkor a milliárdossal kapcsán indulatokat kelthetnek a törzsbázisban, de ha elég sokat szerepeltetik a celebjelöltjeivel együtt, akkor talán a billegő, a kormánnyal inkább rokonszenvező szavazókra hatást gyakorolhatnak, és ők elpártolnak a kormánypárttól – ez pedig az összefogásnak kedvezne.

A szomorú az egészben az, hogy az összefogásnak az ellenzéki katyvasz ellenére is  reális esélye van a választási győzelemre.

És ezzel egy olyan politikai formáció kerülne hatalomra, akiket még a sajátjaik is szégyellnek.

Forrás: Kontra

Hirdetés