Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Shamanov orosz képviselő megfenyegette Lengyelországot: “Ne próbáljanak belépni Ukrajna területére”

Hirdetés

Shamanov, az Orosz Föderáció Állami Duma képviselője megfenyegette Lengyelországot Ukrajna támogatása miatt. “Ne próbáljanak belépni Ukrajna területére.”

Lengyelországot “teljes egészében” legyőzik, ha beavatkoznak egy Ukrajna denacizálására irányuló különleges művelet során. Ezt a véleményt az Orosz Állami Duma Egyesült Oroszország párt tagja, Vlagyimir Shamanov, az Orosz Föderáció légideszant erőinek volt parancsnoka fejtette ki.

„Ma eljött az ideje, hogy a vezetésünk konkrétan kimondja: vannak határok, és csak próbáljanak, lengyelek, vagy akárkik a határokon tíz méterrel akárcsak bedugni a fejüket” – mondta Vlagyimir Shamanov az Első csatornán. Elmondása szerint az orosz különleges hadművelet végső sora Ukrajna és Lengyelország határáig fog áthaladni.

Hirdetés

Hozzátette: ha a lengyel hadsereg úgy dönt, hogy beavatkozik a különleges hadművelet során, akkor “térden állva fognak Varsóig visszamenni”. „Ha átlépik a határt Oroszország hadserege teljes erejével, légiererejével, tüzérségével , harcosainak elszántságával kell szembenézniük. A határátlépésre az orosz válasz gyors és kemény lesz” – összegezte Shamanov.

Forrás: Itthonrolhaza.hu

Hirdetés

Hirdetés