Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekKultúraVilág

Zelenszkijt tárt karokkal várja Hollywood

Hirdetés
Volodimir Zelenszkij is meghívást kapott az idei Oscar-díj-átadóra, az elnököt az esemény egyik házigazdája, Amy Schumer invitálta a rendezvényre. A színésznő kezdeményezésével szeretne platformot biztosítani Ukrajna első embere számára, hogy az egész világhoz eljuttathassa az orosz–ukrán konfliktus hírét.

A hírességek és filmcsillagok mellett igazán különleges vendége is lehet a jövő hét vasárnapi, 94. Oscar-gálának, ugyanis az esemény egyik társházigazdája, Amy Schumer invitálta Volodimir Zelenszkijt, az ukrán miniszterelnököt a Los Angeles-i rendezvényre – szúrta ki az Unian.

Az amerikai színésznő szerint fontos és jó lehetőség a háborúval sújtott ország vezetője számára, hogy ilyen nagy nyilvánosságot érdeklő eseményen tudjon beszélni az Egyesült Államok és az egész világ lakosságának a fegyveres konfliktus borzalmairól.

Ugyan a napokban Nobel-békedíjra is javasolt Zelenszkij korábban kijelentette, a halálos fenyegetettség ellenére sem hagyja el az országot, Schumer szeretné megtalálni a módját annak, hogy az elnök felszólalhasson a díjátadó ünnepségen.

Hirdetés

Azt javasoltam és szeretném megtalálni a módját annak, hogy Zelenszkijt műholdon vagy valami máson keresztül kapcsoljuk a gálán, mivel rendkívül sok tekintet szegeződik az Oscarra, – írja az Index.

Íme egy színvonalas produkció minden ukránok legnagyobb elnökétől:

Hirdetés

 

Hirdetés
Hirdetés