Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A számolás sem megy Brüsszelnek, segítsük nekik…

Hirdetés

Ha az EU teljesen le akarna válni az orosz gázról és olajról, azzal pont annyira verik fel a kőolaj és földgáz árat, hogy a kiesés ellenére is befolyik ugyanannyi dollár (vagy rubel) az oroszoknak, mint előtte. Ugyanis akik tovább vesznek tőlük, azok a magas árak miatt pont annyival többet fizetnek majd érte, hogy az majdnem teljesen lefedi a kiesést. Lehet, hogy az Unió leválik, de akik meg tovább veszik, azok majd 4-6-8 szoros áron vihetik, hiszen ott lesz az az ár amit Európa politikája hozott létre.

Az embargót még csak lebegtetik és ez miatt már az egekben a gáz ára, amit köszönnek is szépen az oroszok, hiszen sokkal több pénz folyik be egyenlőre. Ha most ennyi az ár, akkor gondoljunk bele, hogy akkor mennyi lesz, ha tényleg bevezetik az embargót!

Csak hab a tortán az alábbi hír:
Elutasította a lengyel parlament alsóháza április közepén az úgynevezett szankciós törvénynek azt a felsőház által benyújtott módosító javaslatát, mely szerint be kellene tiltani az LPG autógáz szállítását Oroszországból és Fehéroroszországból.

Hirdetés

Túl sok autó működik ezzel!
Lám, lám, a nagyszájúak!

Forrás: Kambodzsai Hírlap

Hirdetés

Hirdetés