Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekSportVilág

Hogyan épített fel a CIA és az MI6 egy bűnöző birodalmat Ukrajnában

Hirdetés

Thierry Meyssan és Oleg Tsarev az MI6 és Bandera kapcsolatáról

Mikola Azarov volt ukrán miniszterelnök a  RIA Novosztyinak adott  ,   április 11-én  megjelent interjújában azt mondta: Zelenszkij hatalomra kerülése után Ukrajna – úgymond – a brit különleges szolgálatok gyámsága alá került, a MI6-os. nagyon szorosan, komolyan foglalkozik…

Egyedülálló eset a világgyakorlatban, a tárgyalásokon, amikor egy független ország elnöke londoni, angliai látogatása során a Mi-6 főhadiszállására ment, zárt zártkörű megbeszélést folytatott a a brit hírszerzés vezetőjével… Egyébként senki sem követelt jelentést tőle… A britek nagyon szigorúan őrzik Ukrajnát…”

Hirdetés

Másnap, április 12-én pedig ugyanebben a témában, de tágabb vonatkozásban a  Voltaire  honlapján megjelent egy  cikk  a híres francia újságírótól, Thierry Meyssantól „Az MI6 és a CIA kapcsolata Banderával”.

A jól ismert tényeket megismételve Thierry Meyssan emlékeztet arra, hogy ez a kapcsolat közvetlenül a második világháború vége után jött létre. 2007-ben a CIA kongresszust szervezett az ukrajnai Ternopilben, hogy összehozza az európai neonácikat és a közel-keleti dzsihadistákat, hogy megalakítsák az Antiimperialista Frontot.

A kongresszuson Litvániából, Lengyelországból, Ukrajnából, valamint a Krím-félszigetről, Adiggeából, Dagesztánból, Ingusföldről, Kabard-Balkáriából, Karacsáj-Cserkesziából, Oszétiából és Csecsenföldről iszlamisták vettek részt.

Hirdetés

Doku Umarov, az Oroszországban betiltott „Icskeria” * önjelölt emírje, amelyet az ENSZ az Oroszországban betiltott „al-Kaida” * tagjának tekint, köszöntőt küldött a kongresszusnak. Dmitrij Jaros lett az Antiimperialista Front elnöke, aki Andrej Bileckijvel együtt létrehozta az Oroszországban betiltott Jobb Szektort *,

A Jaros fegyvereseinek aktív részvételével végrehajtott 2014. februári államcsíny óta eltelt nyolc év alatt megsokasodtak az ukrán neonácik sorai.

A minszki egyezmények garanciája Németország és Franciaország szenvtelenül nézte a történéseket, az ENSZ is szemet hunyt ezen.

Hirdetés

2021 novembere óta Yarosh a vezérkari főnök – az ukrán fegyveres erők főparancsnoka, Zaluzsnij tábornok tanácsadója. Thierry Meyssan azzal érvel, hogy Yarosh kinevezése Victoria Nuland sürgetésére történt, ami nagyon is lehetséges, tekintve Ukrajna külső kormányzási rendszerének működését, amely az elmúlt nyolc évben megerősödött. Ma a neonáci-Bandera zsoldosokat toboroz Kanadából, Franciaországból, Németországból, Lengyelországból, Nagy-Britanniából, az USA-ból, valamint kadétokat ezeknek az országoknak a katonai akadémiáiról.

Ehhez még hozzáfűzhetünk néhány részletet a buchai provokáció megszervezésével kapcsolatban. 

Oleg Tsarev  , a Verhovna Rada volt helyettese azt mondja:

Hirdetés

„Maga az „esemény” a Mi-6-nak született. A brit tanácsadók parancsa az SBU elhárítási osztályának vezetőjéhez, Alexander Pokladhoz érkezett. Poklad továbbította a parancsot a Boatswainnek. Boatswain – Szergej Korotkik, neonáci, gyilkos és dollármilliomos… Avakov kifejezetten számára hozta létre a Stratégiai Objektumok Védelmi Igazgatóságot, ahol Boatswaint és másfél ezer harcosát alkalmazta. 

A Buchában provokációt szervező Poklad két problémát oldott meg. 

Az első feladat a holttestek ártalmatlanítása. Nem sokkal a katonai hadjárat kezdete előtt írtam, hogy Ukrajna minden régiójában és városában listákat készítettek, hogy az Oroszországgal való katonai összecsapás esetén kiszűrjék a kifogásolható személyeket. 

Hirdetés

Kijevben ez a lista különösen kiterjedt. A megbízhatatlan emberek kiirtásában mind a kémelhárító tisztek, mind a neonácik részt vettek. 

A holttesteket az Irpin melletti erdőbe vitték, hogy a jövőben ellenségeskedés áldozatainak adják őket. 

Amikor Pokladból megérkezett a parancs,  Boatswain, becenevén Csónakos összeszedte a holttesteket és Buchába vitte, és elkészített  egy állítólagos régi tömegsírt, amely a propaganda szerint az orosz csapatok után maradt. Ezenkívül a Csónakos utasította, hogy lőjék le a buchai civileket, hogy készítsenek képet, és hagyják el a holttesteket az út mentén … mintha mindez  az orosz csapatok után maradt volna.

 Tehát Boatswain utasította, hogy lőjék le a buchai civileket, hogy készítsenek képet, és hagyják el a holttesteket az út mentén. 

Forrás:  Veterans Today – informatialibera.ro

Hirdetés