Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov: Biden mellé kellene tenni egy humanoid robotot vagy egy idomított majmot, hogy kezet fogjon vele

Hirdetés

A csecsenek vezére kommentálta Biden újabb kézfogós mutatványát. Mint ismert, az amerikai elnök folyamatosan a levegőnek nyújt kezet…

„Nem is kell ellenség Bidennek, ha ilyen barátai és beosztottjai vannak. Miért nem tudnak segíteni a Fehér Ház munkatársai az elnöküknek? Ha azt látják, hogy Biden másodszor is szellemeket üdvözöl, vagy szellemekkel próbál kezet fogni, miért nem tesznek oda valami humanoid robot-kiborgot vagy egy idomított majmot – egy orangutánt vagy egy csimpánz is megtenné. Így a közönség azt hinné, ez volt a célja. Vagy odatehetnének egy nagy, életnagyságú fotót Zelenszkijről. Esetleg az élő Zelenszkijt is odaállíthatnák a pódium mellé, akiért nem kellene aggódni, hogy elkóborol onnan, hiszen nagy elkötelezettje az amerikai demokráciának.

Rengeteg lehetőség van. Így a felvételek, amelyeken az elnök valami kézzelfoghatót ráz, sokkal kevésbé tűnnének nevetségesnek, mint az, ahogy Biden másodszor is köszönti a levegőt. Most csak ő nyújtja a kezét, de mi van, ha egy baráti ölelésre vágyik? Mi van, ha a cowboy azt képzeli, hogy rodeón van, és egy bikába kell kapaszkodnia?

Hirdetés

Önöknek a közigazgatás munkatársainak, segíteniük kell neki, nem pedig hátradőlni és közömbösen nézni, hogy az államfő demencia-szindrómába esik. Bár már most az az érzésem, a Fehér Ház személyzete szándékosan hozza ilyen előnytelen helyzetekbe az elnököt. Ilyen ostobaságok túl gyakran történnek” – írta Telegramon Ramzan Kadirov.

Hirdetés