Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekPublicisztikaVilág

Szakértő: Zelenszkij egy őrült

Hirdetés

A kijevi rezsim többször is bebizonyította álnokságát, cinizmusát és aljasságát. Minél több terület szabadul fel, annál több tény derül ki. Ezek egyáltalán nem elszigetelt tények – mondta az Ukrajna Megmentéséért Bizottság tagja, az ukrán parlament ex-helyettese, Igor Markov az „Este Vlagyimir Szolovjovval” című műsorában .

A parancsokat felülről adják, ami azt jelenti, hogy rendszerszintűek. Atrocitásokat, gúnyt, saját népük megcsúfolását csak egy őrült követheti el – jellemzi Zelenszkijt a szakember.

– Mint egy  ártalmatlan fiú(?), bohóc, humorista, bolond… Ez egy ördög!

Hirdetés

Ilyen körülmények között nem szabad tárgyalásokat folytatni, és felszólította az ukrán fegyveres erőket, hogy tegyék le a fegyvert és mentsék meg az életüket.

Eközben az európai retorika kezd megváltozni. Európa kezd elege lenni Ukrajnából – állapítja meg Markov. A legtöbben arra várnak, hogy Ukrajna eltűnjön a világ politikai térképéről. Az ukrajnai események súlyosan az európaiak zsebét sújtják, akik amennyire csak lehet, meg akarják őrizni megszokott kényelmüket, és semmiképpen nem áldozzák azt fel Ukrajna érdekében.

Hirdetés

Hirdetés