Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Érdekességek

Baba Vanga jóslata szerint Putyin lesz a világ ura

Hirdetés

Baba Vangának, a vak bolgár jósnőnek, 1996-os haláláig számtalan különös jóslata látott napvilágot. A “Balkán Nostradamusa” néven is ismert Vanga, egy 1979-es interjúban Vlagyimir Putyinról és Oroszországról mondott vészjósló dolgokat.

Valentin Sidorov, orosz költőnek adott interjújában a jósnő elmondta, hogy Putyin dicsősége” érintetlen marad”:

Túl sok áldozatot veszítenek. Senki sem állíthatja meg Oroszországot. Minden felolvad, mintha jég lenne, csak egy marad érintetlen – Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Mindent eltávolít az útból, és nemcsak megtartja a dicsőséget, hanem a világ ura is lesz

Hirdetés

Sidorov egyébként a későbbiekben könyvet is írt a rejtélyes asszonyról.

Sokak szerint Baba Vangának különös tehetsége volt ahhoz, hogy olyan világszintű eseményeket jelezzen előre, mint az ISIS terrorszervezet felemelkedése, a 9/11-es támadások vagy épp Diana walesi hercegné halála. – számol be a Daily Mail.

Vanga elkötelezett hívei szerint, jóslatainak mintegy 85 százaléka helytálló, míg a próféciáit kutató szakemberek csak 68 százalékát tartják pontosnak.

Hirdetés

A bolgár jósnő egy macedón farmon nőtt fel, s fiatal korában egy különös balesetben – egy tornádó felkapta, majd egy közeli mezőn ejtette le – vesztette el szeme világát. Követői szerint ez a baleset fordulópont volt életében, s ennek köszönheti profétikus képeségeit is.

 

Hirdetés
Hirdetés