Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárHírekItthon

Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy mi történt a fiával

Hirdetés

A hírt, mely szerint a médiaszemélyiség életét vesztette, a felesége, Berki Mazsi is megerősítette, a gyászoló özvegy ezekben a percekben is a helyszínen tartózkodik és vigasztalhatatlanul zokog.

A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját, aki a lapnak azt mondta:

Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja – mondta a Blikknek zokogva Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

Hirdetés
Forrás: Blikk.hu
Friss: Berki Krisztián halálának helyszínén kábítószergyanús anyagokat találtak

A jelek egyelőre arra mutatnak, hogy a médiasztár nem lett öngyilkos.

Péntek reggel IX. kerületi otthonában holtan találták Berki Krisztiánt. A rendőrség korábban csak annyit közölt, hogy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt.

A Blikk információi szerint kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul. Vagyis az elsődleges információk szerint Berki Krisztián nem öngyilkos lett, annak ellenére, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott sajtótájékoztatón is a hatóságok.

Hirdetés

Hirdetés