Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Felkavaró felvétel terjed egy találatot kapott orosz repülőgép utolsó perceiről

Hirdetés

Rövid, de nagyon felkavaró hangfelvétel terjed az interneten, melyet állítólag egy találatot kapott, orosz Szu-34-es vadászbombázó utolsó percéről rögzítettek.

Az alábbi felvétel ukrán forrásokban jelent meg; állítólag egy találatot kapott, orosz Szu-34-es vadászbombázó és pilótájának utolsó percét hallani rajta.

Az orosz gép rádióadását állítólag az ukrán hírszerzés fogta el és publikálta, hitelességét nem lehet megerősíteni független forrásból. A képen egy balesetet szenvedett MiG-29-es látható egy repülőgép-bemutatóról, nem pedig egy lelőtt Szu-34-es, vélhetően ezt a képet csupán illusztrációs célzattal használták az ukránok.

Hirdetés

FELKAVARÓ HANGFELVÉTEL!

A hangfelvételen a gépies női hang a harci repülőgép fedélzeti számítógépéről származik, amely azt közli, hogy a gép találatot kapott és mindkét hajtómű lángra kapott. A pilóta közben próbál nem pánikba esni és nyugtatni magát, miközben a megfelelő pillanatra vár, hogy katapultálni tudjon.

A végén ordítás hallható, de becsapódásnak nincs jele, a pilóta valószínűleg katapultált és élve megúszta a felkavaró incidenst.

Hirdetés

Az orosz haderő eddig kilenc darab Szu-34-est bizonyíthatóan elvesztett Ukrajnában, – írja a Portfolio.hu.

Hirdetés