Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Magyarországnak pont annyi szankciót kellene kivetnie Oroszországra Ukrajna megtámadásáért, mint amennyit az USA-ra vetett ki Irak megtámadásáért

Hirdetés

Magyarországnak pont annyi szankciót kellene kivetnie Oroszországra Ukrajna megtámadásáért, mint amennyit az USA-ra vetett ki Irak megtámadásáért. Se többet, se kevesebbet.

Ukrajna nem NATO-tag, más szövetségi rendszerben sem vagyunk velük, és a kormányuk általában barátságtalan velünk szemben. Az, hogy épp ki támadja meg őket, és ki nem, az ő magánügyük.

Még véleményt sem kéne nyilvánítanunk az ügyben, nemhogy olyan döntéseket hoznunk valamelyik hadviselő féllel szemben, amibe a magyar gazdaság belerokkanhat. És ez a belerokkanás 800 forintos benzint, elszálló inflációt, fűtetlen lakásokat, leálló gyárakat, kirúgott melósokat fog jelenteni. Azoknak is, akik most ukrán zászlós profilképpel fröcsögnek minden Brüsszelből érkező ukáz végrehajtásáért.

Hirdetés

Jó, az ellenzéki politikusoknak annyira nem. Ők valahogy kigazdálkodják majd a 2 milliós fizetésükből a tankolást. És verik tovább a csalánt a szavazóik szerszámával…

Forrás: Gerilla

Hirdetés

Hirdetés