Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A Nyugat megfagy télen az értelmetlen szankciók miatt, közben az oroszok mindent eladnak másoknak

Hirdetés

A nyugati szankciók hatására Európában elszabadult a háborús infláció, folyamatosan nő az üzemanyag és az energiahordozók ára, és az élelmiszerért is egyre többet kell fizetni a boltokban. Eközben Oroszországban közel sem érződnek ennyire a brüsszeli intézkedések hatásai. Moszkva minden eddiginél nagyobb mennyiségben értékesíti az olajat és gázt az olyan országoknak, mint Kína és India, amelyek semlegesek maradtak az orosz – ukrán háborúban, így szankciókat sem hoztak az oroszok ellen. Emellett felértékelődött Oroszország szerepe a Közel-Keleten is, ahol legfőképpen az élelmiszerkrízis leküzdésében számítanak rájuk az országok.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a szentpétervári gazdasági fórumon beszélt arról, hogy a nyugati országok geopolitikai illúziókat kergetnek. Az orosz elnök kijelentette, hogy Oroszországot nyomás alá próbálják helyezni, például az ellátási láncok tönkretételével, a nyugati vállalatok kivonulásával, Oroszország vagyonának befagyasztásával,

AZONBAN EZEK A SZANKCIÓK KUDARCOT VALLOTTAK, EURÓPA SAJÁT MAGÁT TESZI TÖNKRE AZ IDEOLÓGIAI ALAPON HOZOTT IRRACIONÁLIS DÖNTÉSEIVEL.

Hirdetés
Forrás: origo.hu

Hirdetés