Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov a dezertáló ukrán katonákról: Legjobb esetben egy hét centis lyukat kapnak a fejükbe a saját elvtársaiktól

Hirdetés

A csecsen hadúr szerint a kijevi elitet jobban érdeklik a nyugati milliárdok, mint a közönséges katonák élete.

A csecsen hadúr Telegram-csatornáján jelentkezett be, és fejtette ki véleményét a háború jelenlegi állásával kapvsoaltban.

„Azoknak az ukrán katonáknak a  listáját, akik felismerték az igazságot, naponta töltik fel az internetre. Miután eltűntek a nemzeti zászlóaljak parancsnokságának és harcosainak látóteréből, sietnek, hogy letegyék a fegyvereiket, és végül feladják az ellenállás minden kísérletét”  kezdi bejegyzését Kadirov.

Hirdetés

Majd hozzátette: „A mozgósított katonák vissza akarnak térni otthonaikba, meleg családi beszélgetésekre. De a kijevi elitet jobban érdeklik a  nyugati milliárdok, mint a közönséges katonák élete”.

Ezután kifejtette, hogy „Az ukrán fegyveres erők valódi veszteségei komolyak. Egy általunk elfogott ukrán katona alátámasztja feltételezéseinket. Elmondása szerint a hétköznapi katonáknak nincs információjuk arról, hogy hol van az ellenség és mit kell tennie. Ebben a tekintetben a legtöbb hétköznapi

katona ki akar lépni a földi pokolból de sajnos nem mindegyiknek sikerül”. 

„Dezertálás esetén  legjobb esetben egy hét centis lyukat  kapnak a fejükbe a saját elvtársaiktól, legrosszabb esetben szörnyű árulónak bélyegzik őket” – fogalmazott a csecsen hadúr. Majd hozzátette: „Milyen civilizált Ukrajnáról beszélhetünk, amikor ezt teszik.  Nem kell golyó a fejbe ahhoz, hogy megértsük, miért harcolunk és milyen célokat tűzünk ki magunk elé. A denazifikáció és a demilitarizáció, akárcsak Ukrajna sátántalanítása elkerülhetetlen”. 

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés