Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Odessza felé nyomult előre a Fekete-tengeri Flotta

Hirdetés

Az interneten olyan információk jelentek meg, amelyek szerint az orosz haditengerészet hajóinak nagy csoportja Odessza felé tart. Széles körben elterjedt információk szerint az orosz haditengerészet fekete-tengeri flottája teljes erővel elhagyta a kikötőket, és Odessza felé vette az irányt.

Megjegyzendő, hogy az orosz hajók harci alakzatban sorakoznak fel, és teljes harckészültségben mozognak. A védelmi minisztérium részéről nincs hivatalos tájékoztatás, így csak feltételezhetjük, hogy parancsnokság döntött az ukrán flotta maradványainak végleges felszámolásáról.

Meg kell jegyezni, hogy rádiólehallgatások szerint az ukrán fegyveres erők készültségbe helyezték a part menti erőket. Ugyanakkor orosz rakétacsapásokról számolnak be egyes Odessza régióban lévő célpontokra. Raktárak és logisztikai csomópontokat támadnak Ochakovban, Odesszában és Belgorod-Dnyesztrovszkijban.

Hirdetés

Ez az egész hadművelet, amely elkezdődött, nyilvánvalóan válasz arra a rakétatámadásra, amelyet az ukrán fegyveres erők korábban a Csornomorneftegaz orosz fúrótornyai ellen intéztek.

Hirdetés