Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Real szurkoló: „Amit ma Párizsban átéltem, attól rögtön megértettem a Vox (spanyol hazafias párt) nézeteit, bevándorló rablóbandák támadtak meg minket”

Hirdetés

Az angol lapok még mindig a párizsi BL döntő miatt háborognak, ahol szabályos tortúrán kellett átesni a Liverpool szurkolóinak a francia szervezés és az „újfrancia” lakosság miatt.

A csőcselék (képünkön) egyszerűen jegy nélkül betört a stadionba, melynek köszönhetően több ezer, érvényes jeggyel érkező angolt nem engedtek be, majd a feltorlódott tömeget a rendőrök válogatás nélkül lefújták könnygázzal. De itt nem ért véget a vesszőfutásuk, a bandák tömegesen jelentek meg a környéken, és sorban rabolták ki az angol és spanyol szurkolókat. A döntő maga pedig példátlan módon 36 perc késéssel kezdődött.

A francia belügyminiszter először azt hazudta, hogy az angol szurkolók törtek be hamisított jegyekkel, de mikor megjelentek az első felvételek, tisztán látható volt, hogy ezek minden, csak nem angolok.

Hirdetés

Egy Real szurkoló szavaival élve: „Amit ma Párizsban átéltem, attól rögtön megértettem a Vox (spanyol hazafias párt) nézeteit. Arab rablóbandák támadtak minket folyamatosan. A rendőrség semmit nem tett. Leírhatatlan. Kétszer is megtámadtak, befelé és kifelé is. Jól vagyunk, de sokkot kaptunk. Az 5 és 9 éves gyerekeink szintén. Tönkretették az ünnepünket.”

Az egészet megkoronázta, hogy a rendezés jogát Szentpétervártól vették el… igazi minőségi ugrás volt átteni Franciaország egyik leghírhedtebb gettójába, Saint-Denis-be.

Ezen a videón viszont a Livepool szurkolóitól kaptak egy gyorstalpaló illemórát a helyi bevándorló hülyegyerekek:

Hirdetés

Forrás: Gerilla

Hirdetés
Hirdetés