Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Érdekességek

Videó: egy ütéssel lerendezte a balhézó férfit a korábbi brit bajnok, aki Mike Tyson ellen is bokszolt

Hirdetés
A korábbi brit nehézsúlyú bajnok Julius Francis – aki jelenleg a Boxpark Wembley biztonsági szolgálatának vezetője – alaposan helybenhagyott egy a randalírozó férfit.

Az 57 éves Francis 2006-ban vonult vissza a profi boksztól, szorítóba lépett többek között Mike Tyson és Vitalij Klicsko ellen is, ám egyiküket sem tudta legyőzni, karrierje elején azonban nehézsúlyú brit bajnok volt, Danny Williamst legyőzve.

Tizenhat évvel és néhány kilóval később azonban megcsillogtatta, hogy még mindig van benne erő: egyetlen ütéssel valósággal merevre ütött egy előtte balhézó férfit.

A Boxpark személyzete megpróbálta csillapítani a kedélyeket, de a dolgok kezdtek elfajulni: a férfi lökdösődni kezdett, amit Francis hidegvérrel kezelt, s megpróbált a közelébe férkőzni. A dulakodás miatt azonban nem tudott olyan közel kerülni, hogy beavatkozzon, így megkerülte a kollégáit. Amikor a randalírozó férfi szemtől szembe találta magát a korábbi bajnokkal és felemelte kezeit, Francis egyet hátralépett, és irdatlan erejű jobbhorgot helyezett el az illető állán.

Hirdetés

Az ütés egyből leterítette az addig hangosan balhézó férfit, aki a földön fekve megmerevedett.

Az esetről készült videó rohamosan terjed az interneten, egyesek büntetőjogi következményektől tartanak Francis ellen. A bokszrajongók azonban megfogadták: gyűjtést indítanak annak érdekében, hogy Francis fedezni tudja az esetleges jogi költségeket, ha bármilyen hatósági intézkedésre kerülne sor.

Hirdetés

Forrás: M4Sport

Hirdetés
Hirdetés