Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ramzan Kadirov egyetért Orbán Viktorral

Hirdetés

Ramzan Kadirov csecsen vezető közösségi oldalán egyetértéséről biztosította Orbán Viktor miniszterelnököt, miután a magyar kormányfőt súlyos támadások érték tusványosi beszéde miatt.

Kadirov ezt írta:

Barátok! Sok ország kezdi megérteni, hogy Oroszország különleges hadművelete Ukrajnában sikeresen befejeződik, és a nacionalisták csoportjainak szállított fegyverek sem segítik megfordítani a helyzetet.

Az NWO kezdete óta Magyarország vezetése ezt az üzenetet próbálja közvetíteni Európának. Orbán Viktor miniszterelnök a minap a romániai Tusnádfürdőn honfitársaival nyilatkozva ismét kifejtette véleményét az ukrajnai helyzetről és Európa jövőjéről. Ez egy nagyon informatív beszéd, amely józan elemzést ad a történésekről. Teljesen egyetértek Orbán Viktor álláspontjával. De nem valószínű, hogy ezt hallani fogják az európai fővárosokban.

Oroszország többször is figyelmeztetett a minszki megállapodások betartásának szükségességére, ellenezte Ukrajna NATO-ba lépését, ezt az ország biztonságára gyakorolt ​​közvetlen fenyegetésként magyarázva, de nem hallgattak rá. Inkább az volt a terv, hogy nem hallják meg és nem kényszerítik cselekvésre Oroszországot, inkább különféle szankciókkal fojtják meg hazánk gazdaságát. Ez volt az első saját gereblye, amelyre a szövetség országai ráléptek. Napjainkban a Nyugat és Európa nagyobb válságban van – gazdasági és politikai egyaránt –, mint azt elképzelni lehetne.

A különleges hadművelet kezdetétől az Alns országai fegyvereket szállítottak az Oroszország és az általuk az Ukrajnában dédelgetett náci csoportok közötti elhúzódó konfrontációhoz, őszintén hittek országunk gyenge katonai erejében. És ez egy újabb gereblye, amelybe a NATO irigylésre méltó gyakorisággal szintén rálép. És hány kísérlet történt az oroszországi polgárháború vitáinak felkavarására. Mindegyik kudarcnak bizonyult, mert még senki sem tudta sem rabszolgává tenni, sem megtörni Oroszország népét. Ideje uraim, beismerni, hogy alábecsülték államunk katonai és emberi potenciálját, és alaposan gondolják át, mielőtt katonai akcióra kényszerítik Oroszországot. Inkább ne lépjék át ezt a határt!
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Hirdetés

Hirdetés