Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ilyen amikor Márky-Zay megvilágosodik: Gyurcsány alatt ártatlanokat rugdostak az utcákon

Hirdetés
Egymást ütik a köztársaságpárti demokraták, megújulás nincs, de legalább történik valami izgalmas a baloldalon. Mielőtt kormányt buktatnának, rendszert váltanának és még mielőtt visszaállítanák a jogállamiságot, végre valahára tiszta vizet öntenek a pohárba. Ki-ki a maga sajátos módján. Gyurcsányék szerint Márki-Zay Péter a Fidesz alvó ügynöke, míg utóbbi váltig állítja, hogy Gyurcsány mindig is összejátszott Orbánnal. Valaki szólt ugyanis Márki-Zay Péternek, hogy 2006 őszén azonosító nélküli rendőrök földön fekvő ártatlanokat rugdostak az utcán, a rendőrfőnököt meg kitüntették, így végül csak leesett a tantusz Hódmezővásárhelyen is: Gyurcsány nem is akarja leváltani Orbánt. Nyakatekert, MZP-re jellemző következtetés ugyan, de tényleg szólhattak volna neki április 3-a előtt!

ELMESÉLTÉK MZP-NEK, HOGY MI TÖRTÉNT 2006-BAN

Márki-Zay Péterről tudjuk, hogy 2004-ben Kanadába költözött, majd több évig az Egyesült Államokban élt, végül 2009-ben tért haza családjával Hódmezővásárhelyre, azaz kimaradt neki a 2006-os rendőrterror. És nagyon úgy fest, hogy eddig nem is szóltak neki. De ami késik, az nem múlik, végül minden kiderül! Úgy tűnik, hogy nem tudták tovább titkolni a legyőzött miniszterelnök-jelölt előtt Gyurcsány sötét múltját. Valaki beköpte…

Most minden meg fog változni. Márki-Zay Péter ugyanis a héten megvilágosodott, majd rögtön begurult. Ugyanezzel a lendülettel, a szélessávú internet segítségével meg is érkezett az ATV-be és kifejezte mérhetetlen felháborodását.

Hirdetés

Először is elmondta, hogy az általa vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom többé nem támogatja az időközi választásokon a DK jelöltjeit, mert azok – szerinte legalábbis – több alkalommal ráindultak a köztársaságpárti, demokrata és az európai értékeket fontosnak tartó valódi ellenzéki jelöltekre, megosztva ezzel a szavazatokat.

Sőt, MZP rájött arra is, hogy Gyurcsány Ferenc áprilisban valójában nem is akarta leváltani a kormányt.

És végül, elmondta, hogy megvilágosodott: Gyurcsány Ferenc hiteltelen. Megtudta ugyanis, hogy hatalma idején azonosítószám nélküli rendőrök földön fekvő ártalmatlan embereket rugdostak és ütlegeltek.

Hirdetés

Jobb később, mint soha – tartja a mondás. Mi lett volna, ha április 3-a előtt szóltak volna neki?

A GYURCSÁNY-SZEKTA SZERINT MZP A FIDESZ ALVÓ ÜGYNÖKE

Persze a bukott miniszterelnököt jó egy évtizede mindentől óvó testőrsége sem maradt adós. Érkezett először a hivatalos közlemény, majd Vágó István és Gréczy Zsolt… Fontossági sorrendet tartva.

Hirdetés

Hódmezővásárhely polgármesterével szívesen beszélgetünk Hódmezővásárhely ügyeiről, de csak arról, ugyanis korábbi országos politikai szerepvállalása és megszólalásai minden idők legnagyobb fideszes kétharmadához vezettek

– reagált a DK papírforma szerint.

Majd Gréczy kimondta a tutit, bátran nevén nevezte az árulót:

Hirdetés

Nem tudok másra gondolni, mint hogy a bajban levő Orbán aktiválta alvó ügynökét.

Azaz Márki-Zay Péter azért bújt elő, mert a Fidesz szólt neki, hogy jöjjön már elő és verje szét a szépen épülő, erősödő, egyre nagyobb potenciállal rendelkező Gyurcsány vezette ellenzéket. Mert olyan jól ment április 3-a óta minden, olyan félelmetes erővel remegtette meg a NER alapjait a DK által összefogott baloldal, hogy a szerencsétlen Orbánnak szüksége volt az alvó ügynökére.

De az is lehet, hogy Gréczy téved és nem Orbán, hanem Rogán küldte rá ezt a minden hájjal megkent hódmezővásárhelyi békaembert a baloldalra.

Hirdetés

Nem történt ellenzékváltás, de legalább ütik egymást…

ITT MINDENKI A FIDESZ EMBERE

Szóval a DK-sok(k) szerint MZP a Fidesz beépített ügynöke, az április 3-i vereség egyszemélyes felelőse (Dobrev Klárával nyertek volna!), akinek az a feladata, hogy a szoros köteléket megbontsa és a köztársaságpárti, demokrata, európai értékeket valló Ferit lejárassa.

Ezzel szemben Márki-Zay azt állítja, hogy Gyurcsány nem akart kormányváltást, mert összejátszik Orbánnal…

Mi következik ebből?

Ha a premisszákat egymás mellé tesszük, akkor egyetlen konklúzió marad: itt bizony tényleg egypártrendszer van. Az ellenzék most leplezte le magát. Ha az egyik lerántja a leplet, akkor a másik sem marad adós.

Nincs mese, ha mindenki igazat mond, akkor a baloldali (köztársaságpárti, demokrata, európai értékeket fontosnak tartó, esetleg civil) ellenzéket tényleg a Fidesz találta ki, tartja fenn, pénzeli. Néha pedig békaembereket is küld, hogy megbontsa (a köztársaságpárti, demokrata, európai értékeket fontosnak tartó) valódi ellenzéket, a valódi civileket, no meg tönkre tegye a valóban független–objektív újságírás utolsó álló bástyáit.

Lassan mi is megvilágosodunk!

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés