Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Le Pen: a szankciók az európai népek szenvedését hozzák

Hirdetés

Úgy hiányoznak Európa nyugati feléből manapság a józan nyilatkozatok, mint egy falat kenyér. A fejlett országok vezetői lényegében még mindig kórusban ítélik el Oroszországot, biztosítják támogatásukról Ukrajnát, és persze újabb és újabb fegyveres szállítmányokat ajánlanak fel a színészelnöknek. S persze éltetik a szankciós csomagokat, s gondolatban már talán a következő, nyolcadik csapást tervezik. A valóság, a tények nem érdeklik őket, így az sem téríti őket észhez, hogy Oroszország köszöni szépen, jól van, míg az európai országok – élükön Franciaországgal és Németországgal – kétségbeesve próbálnak takarékossági intézkedéseket hozni, hogy energiát spóroljanak meg télre. Lehetetlen küldetés.

Na, ebben a magából kifordult világban jelent üde színfoltot Marine Le Pen, a jobboldali Nemzeti Tömörülés elnökének nyilatkozata, aki nem tett egyebet, csak igazat mondott, amikor kijelentette: az Oroszország elleni intézkedéseknek semmi haszna. Emmanuel Macron francia elnök legfőbb riválisa a Nemzetgyűlésben tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: annak érdekében, hogy Európában ne legyen áramszünet és gázhiány, meg kellene szüntetni a szankciókat. Az ellenzéki politikus szerint az Oroszország elleni szankciók semmi más célt nem szolgálnak, csak az európai népek szenvedését.

A jobboldali politikus szerint egyértelmű, hogy a francia kormány hangzatos ígéreteivel ellentétben az orosz gazdaságot nem sikerült térdre kényszeríteni, és az nem vált fizetésképtelenné. Le Pen rámutatott arra, hogy Oroszország más partnerekre talált, így sikerül megkerülnie a különféle embargókat, így a hat oroszellenes intézkedés valójában az Európai Unió sorozatos kudarca.

Hirdetés

Hát ennyi, és ehhez nem is igazán kell túl sok mindent hozzáfűzni, mert benne van minden. Feketén-fehéren benne van Brüsszel és a Nyugat totális kudarca. Tisztán látszik, hogy amit eldobtak, az nem egy dárda, hanem egy bumeráng volt, amely brutális fájdalmat okozva tért vissza! S teszik mindezt a globalista háttérhatalom érdekében, százmilliók ellenében!

Forrás: Kontra

Hirdetés

Hirdetés