Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov: A mai nap Oroszország újkori történelmének egyik legfényesebb napja

Hirdetés

A csecsen vezér is ott volt pénteken a Kremlben, a helyszínen hallgatta meg az orosz elnök beszédét.

Az alább az élménybeszámolója az eseményről:

Hirdetés

A mai nap kétségtelenül Oroszország újkori történelmének egyik legfényesebb és legfigyelemreméltóbb napja.

Nagyszerű országunknak ezentúl négy további alkotóeleme lesz: a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaság, valamint a Herszon és a Zaporozsjei terület. Az erről szóló dokumentumot Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök és az új területek közigazgatási vezetői írták alá.

Biztos vagyok benne, hogy ma mindannyiunkat elöntöttek az érzelmek és a hazánk iránti hatalmas büszkeség érzése. Őszintén örülök, hogy a nácik által egykor megszállt területek lakóinak szenvedése végre véget ért. Egy új élet kezdődik számukra testvéri és baráti családunkban.

Hirdetés

Nagy átalakulások várnak az új orosz régiókra. A Csecsen Köztársaságban egyszerűen biztosítottak róla. Népünk hosszú ideje a nemzetközi terroristák megszállása alatt áll. És őket is mind külföldről finanszírozták, akárcsak a mai ukrajnai bűnözői rendszert. Pontosan úgy, ahogy Donbász, Herszon és Zaporozsje lakói, a Nyugat ügynökei terrorizálták a csecseneket, gyilkoltak és megfélemlítettek mindenkit, aki nem értett egyet az álláspontjukkal. Minden bajnak véget vetett, amikor első elnökünk, Oroszország hőse, Akhmat-Khadzsi Kadirov kezdeményezésére népszavazást tartottak arról, hogy a Csecsen Köztársaság Oroszország teljes jogú alkotóeleme legyen. Ezen a napon népünk meghatározta jelenét és jövőjét. Ennek eredményeként az elmúlt 19 évben a Csecsen Köztársaság nem egyszerűen újjászületett, hanem az egyik legsikeresebb és legvirágzóbb régióvá vált.

Barátaim, őszintén gratulálok mindannyiuknak a mai történelmi eseményhez! Oroszország napról napra erősödik, egyre erősebb és hatalmasabb lesz. Büszkék vagyunk az országunkra, büszkék vagyunk az elnökünkre, büszkék vagyunk a népünkre! Kellemes ünnepeket kívánok!

Hirdetés
Hirdetés