Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Kadirov: Információink szerint az Ukrán Fegyveres Erők, mint katonai erő, teljesen kimerült

Hirdetés

A Telegram csatornáján üzent a csecsen hadúr, Ramzan Kadirov.

Követem az interneten a jelentéseket. Az ellenséges propagandacsatornák annyira tele vannak szarral, hogy a semmiből találnak ki meséket. Most arról írnak, hogy több száz csecsen harcost öltek meg Lisicsanszk közelében. Az ember nem is akarja kommentálni az ilyen történeteket, de talán mégis kellene. Legalábbis, hogy megnyugtassuk az összes megfelelő és aggódó embert. Kijelentem, hogy ez nem igaz. A fent említett körzetben egyetlen harcosunk sem halt meg.

Hadd mondjak többet: a csecsen egységek nagyon jól teljesítenek. Beleértve Lisicsanszkban. Újabb „meglepetésekkel” készülünk a sátánisták számára. Ezek nem üres szavak. Azok, akik követik a nyilatkozataimat, nagyon jól tudják, hogy az ilyen bejelentések utáni eredmények nem váratnak sokáig magukra. Mindenki emlékszik a nemrégiben lezajlott „Bosszúállás” műveletünkre. Csak egy nap alatt több mint 600 Bandera-tagot öltünk meg.

Hirdetés

Ennek fényében csak az egyszerű ukrán emberek sajnálnak minket. A lakosok a NATO politikájának rabszolgái lettek, és semmilyen módon nem tudnak változtatni az országuk helyzetén.

Információink szerint az Ukrán Fegyveres Erők, mint katonai erő, teljesen kimerült.

A Nyugat ezt látja, ezért zsoldosokkal töltik fel a sorokat. Gyerünk, gyerünk. A mi fiaink nagyon örülnek a drága új trófeáknak. Az egyszerű munkásokkal harcolni, akiket Zelenszkij a frontvonalba kerget, még valahogy kínos is volt. Szakembereket akarunk látni magunk ellen, nem pedig a körülmények túszait. Várunk.

Hirdetés

Az Európában élő csecsen fiatalokhoz is fordulok: ne engedjenek az európaiak beszédének valamiféle szabad Kaukázusról, a harc szükségességéről és így tovább. Ezek a fecsegők és a szlogenjeik nem fognak jót tenni nektek. Csak kihasználják a fiatalokat üres ambícióikhoz. Ne hallgass rájuk!

Ismét felhívom az oroszországi muszlimokat: egyesüljenek és csatlakozzanak az ukrajnai sátánisták elleni harchoz. Nem fogtok majd szégyenkezni, ha a saját gyermekeitek szemébe néztek, akik egy idő után megkérdezik majd, hogy mit csináltatok, amikor igazi férfiak és muszlimok harcoltak Iblis erői ellen? Gondold át, amíg van időd, hogy ne kelljen szégyenkezned előttük.

Hirdetés
Hirdetés