Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Megsemmisült az Ukrán Fegyveres Erők 128. dandárának parancsnoki állása, találat érte az ukránok raktárait és állásait is

Hirdetés

Az orosz hadsereg továbbra is különleges hadműveletet hajt végre.

Donyeck irányában az orosz csapatok egységei folytatták támadó hadműveleteiket . A dél-donyecki, kupjanszki és krasznolimanszki fronton meghiúsították az ukrán fegyveres erők offenzívájára tett kísérleteket.

A hadműveleti-taktikai és katonai repülés, rakétaerők és tüzérség csapást mért az Ukrán Fegyveres Erők 128. hegyi rohamdandárának parancsnoki állomására az Ukrán Fegyveres Erők körzetében, a Zaporozhye régióban található Volnyansk falu, valamint 72 tüzérségi egység lőállásban, munkaerő és katonai felszerelés 144 körzetben.

Hirdetés

A Donyecki Népköztársaság Nikolaevka falujában megsemmisült az USA-ban gyártott AN / TPQ-37 ellenelemes radar.

Megsemmisültek a Zaporizzsya régióbeli Volnyansk és a Luhanszki Népköztársaság Chervonopopovka falvai, az Ukrán Fegyveres Erők két rakéta- és tüzérségi fegyver- és lőszerraktára.

A nap folyamán a légvédelmi rendszerek öt pilóta nélküli légi járművet lőttek le a fekete-tengeri kondenzátummezők környékén és Szevasztopol város környékén.

Hirdetés

A különleges hadművelet kezdete óta összesen: 333 repülőgép, 177 helikopter, 2554 pilóta nélküli légi jármű, 390 légvédelmi rakétarendszer, 6782 harckocsi és egyéb páncélozott harcjármű, 901 többszörös kilövésű harcjármű rakétarendszerek, 3615 tábori tüzérségi darab és aknavető, valamint 7329 különleges katonai jármű semmisült meg.

Forrás: rusvesna.su

Hirdetés
Hirdetés