A Fehér Ház Orbán megbuktatására készül? Biden pörölycsapása hamarosan lesújthat

Hirdetés

Érdekes írása a Kimondott Igazságok portáltól:

Megindult a visszaszámlálás,a Orbán Kadhafi és Saddam Hussein sorsára juthat?

Egyre biztosabb, hogy komoly csapást fog intézni Joe Biden politikai közösségi egyenesen a Fehér Házból az ötödik Orbán-kormánnyal szemben.

Hirdetés

Orbán Viktor hatalma már a kezdetektől fogva szálka volt Joe Biden szemében, és tudni lehet, hogy Biden különösen nagy figyelmet fordított Magyarországra az utóbbi években már alelnökként is.

Joe Biden már kijelentette: Orbán Viktor egy gengszter és le kell bontani az általa épített rendszereket, és az ehhez hasonló berendezkedésű államoknak nincsen helye a nyugati eszme és szövetségrendszerben.

Léteznek olyan nézőpontok is miszerint Joe Biden addig fog elmenni, hogy kívülről avatkozzon be majd a hazai politikába.

Hirdetés

A választásokon ugyan ezt (nyíltan) nem tette meg, mert az EU-val karöltve azt várták, hogy majd az ellenzék buktatja meg Orbánt, erre azonban nem került sor.

Azóta pedig érezhetően ellenségessé vált a légkör az országunkkal szemben szinte mindenhol.

Az EU nem folyósít egy fillért sem, végleg elzárták a pénzcsapokat, különféle jogállamisági eljárások indultak meg.

Hirdetés

Amerika felmondta a kettős adóztatásról szóló törvényt, ami példátlan az elmúlt 30 évből.

A Fehér Ház egyértelműen olyan gazdasági és politikai helyzetet, környezetet akar megteremteni, amiben Orbán ellen fordulnak a szövetségesei, és szerintük idővel a fél ország.

Ugyanez a recept már bevált Amerikának, lásd Kadhafi esete, vagy Saddam Hussein ellehetetlenítése, megbuktatása.

Hirdetés

A kivárásra játszanak, miközben Orbán egyre nehezebben tudja eladni azt, hogy a pénztől és erőforrásoktól megfosztott Magyarország túl tudja élni segítség nélkül.

Egyes Fehér Ház közeli pletykáék már egyenesen arról szólnak, hogy az USA-ban arra játszanak, hogy 2023-ban legkésőbb sikerül megbuktatni Orbán Viktor.

Mit gondoltok, mi lehet még az amerikaiak tarsolyában?

Hirdetés

Forrás: Kimondott Igazságok

Hirdetés