Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Az amerikaiak elcserélték a világ egyik legismertebb fegyverkereskedőjét a Moszkvában droggal bebukó Brittney Griner kosarasra

Hirdetés

Az amerikaiak elcserélték a világ egyik legismertebb fegyverkereskedőjét a Moszkvában droggal bebukó Brittney Griner kosarasra.

A pályafutását a KGB-nél kezdő Viktor But a legális és illegális fegyverkereskedelem főszereplőjének számított a rendszerváltást követő 15 évben. Nem nagyon volt a világon olyan konfliktus, ahol ne jelentek volna meg a fegyverei, saját légiflottát működtetett, és néha még az amerikaiak és az ENSZ is igénybe vették a szolgáltatásait. Az ő élete szolgáltatta az alapot a Fegyvernepper című filmhez (Nicolas Cage játszotta őt Yuri Orlov néven). Végül, mikor az USA-nak már terhessé vált, 2008-ban Thaiföldön tőrbe csalták, és nem sokkal később már az amerikai börtönök vendégszeretetét élvezhette. Eddig.

Szóval Putyin biztos nem fogja hasznát venni a kapcsolatainak és a tudásának a jelenlegi helyzetben 🙂 De cserébe Biden nézhet női kosármeccseket… ha már rajta kívül a kutya nem nézi a WNBA-t.

Hirdetés

Forrás: Gerilla

Hirdetés