Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

PublicisztikaTudomány

Bill Gates: A következő járványt valószínűleg majd ember okozza és rosszabb lesz, mint az előző volt

Hirdetés

A globalista Microsoft társalapító, Bill Gates kijelentette, hogy a következő járvány valószínűleg „ember fogja okozni” és az „sokkal brutálisabb”, mint a vuhani koronavírus (COVID-19).

Ezt a figyelmeztetést a közelmúltban az ausztráliai Sydney-ben, a Lowy Institute Intézetben tett látogatása során jelentette a milliárdos. Gates azt mondta a hallgatóságnak, hogy a világnak figyelnie kell rá, és követnie kell a javaslatait, nehogy egy soha nem látott mértékű gazdasági mészárlás történjen. A Big Tech mogul „nagyobb globális együttműködésre” szólított fel, és a COVID-19 világjárványt példaként említette arra vonatkozóan, hogy az országok hogyan tudnának közösen jobban fellépni egy ilyen esetben – írja a Newstarget.

„Vessük össze a következőre [járványra] való felkészülés gazdasági költségeit és a bekövetkező járvány okozta – több mint 10 milliárd dolláros gazdasági veszteséget” – szólított fel Gates.

Hirdetés

„A világjárvány idején ostobák voltunk, hogy nem rendelkeztünk megfelelő eszközökkel, gyakorlattal és globális kapacitással, hogy felkészültek legyünk, mint más természeti katasztrófák, például a földrengések esetében.

Tegyük hozzá, hogy a Covid-19 is egy mesterséges, ember által készített vírus, amelyet amerikai kutatók irányításával fejlesztettek ki és Kínában eresztettek szélnek, ezzel kívánva csapást mérni a kínai gazdaságra. Majd valami érdekesség következtében, pár hónap alatt egy ellenőrizetlen vakcinafajtával oltották be emberek milliárdjait, amelynek gazdasági hasznát éppen az a K(B)ill Gates söpörte be, aki most az ember által okozott víruspusztításról beszél.

A Microsoft társalapítója szerint kölcsönös politikai akaraton alapuló stabil nemzetközi rendre van szükség a jövőbeli járványok kezeléséhez.

Hirdetés

„Az egyetlen dolog, ami még mindig a mérlegen lóg, az az, hogy rendelkezünk-e olyan globális kapacitással, regionális és országos szinten, ami azt jelentené, hogy amikor fertőző betegség fenyeget, úgy járunk el, hogy az ne legyen globális hatású. Ötévente átfogó gyakorlatot kell végeznünk a világjárványra való felkészüléssel kapcsolatban országos és regionális szinten egyaránt, és szükség van egy globális csapatra, amely mindenkit leellenőriz.”

– jelentette ki a magát mindenki fölött állónak tartó Gates.

Gates emellett dicsérte a Land Down Under „drákói” politikáját a járványra válaszul, amely hosszadalmas elzárásokat és a szigorú maszkhordást tett kötelezővé, ezzel gyakorlatilag korlátozva az egyének szabad mozgásának jogát, igyekezve félelemben tartani a tömegeket, amelyek így könnyebben befolyásolhatóak és irányíthatóak.

Hirdetés

Kill Gates tehát újra támadásra készül, hiszen kijelentéséből arra lehet következtetni, hogy amennyiben az USA és a háttérhatalom által irányított ukrajnai háború a Deep State számára kedvezőtlenül alakulna, akkor más eszközökhöz nyúl. Jöhet az emberiség elleni teljes biológiai hadviselés.

NIF

 

Hirdetés

Hirdetés