Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Donáth Anna lehet a DK-Momentum koalíció közös miniszterelnök-jelöltje?

Hirdetés

A Momentum elnöke az ATV-nek nyilatkozott, melyben arról beszélt, hogy reméli, Donáth Anna lesz a közös miniszterelnök-jelölt a jövőben. Mondjuk úgy, a Momentum elnöke hülye és a feltételezhető háttérbeszélgetéseken történt MOMENTUM-DK megegyezés szerint Donáth Anna lehet a közös miniszterelnök-jelölt a nem túl távoli jövőben.

Miért lépnek hát hát az MSZP-sek, Momentumosok, Párbeszédesek a DK-ba? EZÉRT, elvtársak, ezért! Mi történt? A DK lehet megegyezett a nemzetközi pénztőkével és a 22-es bukta után a DK-ba helyezik a bizalmat a jelek szerint. Ennek az összefogásnak a társpártja pedig a Momentum lesz.

Miért nem Gyurcsány?

Hirdetés

A válasz egyszerű: a DK ugyan a legnagyobb ellenzéki párt, mert a balos maffia ott csoportosul, ott van a legtöbb szervezés és pénz is van, hiszen milliárdosok (Gyurcsány pl) alkotják, vezetik a pártot. Viszont Gyurcsány úgy utálják a magyarok, mint a szart, ezért más lehet a jövőben a miniszterelnök-jelölt, pl. a Momentumos Donáth Anna.

Miért nem Dobrev?

Ugyanazért nem, amiért Gyurcsány: Dobrevet is utálják a magyarok, mint a szart. Gyurcsány bűze ott van Dobreven.

Hirdetés

Összegezve: a Momentum egy nemzetközi vállalkozás, oda könnyű a pénzt önteni, a DK nagyjából hazai maffiavállalkozás, oda is megy a pénz, főleg itthonról.

Készüljünk tehát.

mindenszo.hu

Hirdetés
Hirdetés