Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Publicisztika

Jót tesznek-e az oroszok velünk, mikor megadásra szólítják fel a magyar származású kényszersorozott katonákat

Hirdetés

Igor Korotcsenko, neves és befolyásos orosz katonai szakértő, az orosz közszolgálati tévécsatorna egyik legutóbbi politikai vitaműsorában, fölvetette: kezdeményezni fogja, hogy Oroszország – gesztusként hazánknak, amiért a NATO és az EU egyetlen olyan tagállamaként, mely tartózkodik az Oroszország elleni, szélsőséges politikai agresszióban való részvételtől – működjön együtt hazánkkal az orosz hadseregnek magukat megadó, kényszerrel az ukrán hadseregbe besorozott magyaroknak az anyaországba való juttatásában.

A hír vegyes érzelmeket váltott ki nálunk: az örömön, az elismerésen, a hálán kívül aggodalmakat is:

Nem gondolják, hogy ha önök lennének a kormány vezetői, önök is mélyen hallgatnának és igyekeznének a legkevesebb feltűnéssel intézkedni a kinti magyarok érdekében? Vagy fontosabb a provokáció, mint az ország helyzete, vagy magyarok élete?

Hirdetés

Ez nagyon szép gesztus, de csendben kellett volna csinálni. Ezt fogják a brüsszeli gazemberek, korrupt, fizetett ügynökök felhasználni a NATO-ból és az EU-ból való kirúgásunkhoz. Még az is lehet, az oroszok szándékosan löknek bennünket a slamasztikába, hogy zavart keltsenek az EU-ban és a NATO-ban. Egyetlen nagyhatalomban sem szabad bízni!

Ezzel a kárpátaljai magyar katonákat arra bujtogatjuk, hogy családjaikkal nem törődve, kitegyék őket a hatalom bosszújának.

ÉN MINDERRE EZT MONDOM:

Hirdetés

Az orosz gesztus immár semmit sem ront a helyzetünkön a NATO-ban. Orbán feje fölött már régen eltörték a pálcát Brüsszelben.

Nagyon helyes: lökjenek csak le minket a szakadék felé száguldó szekérről! ÍGY, LEGALÁBB, MI MEGÚSSZUK, ÉLVE. (Éppen ezért, nem is fogják megtenni nekünk ezt a szívességet.)

Csak a vak nem látja: már javában folyamatban van ez a terv, mind Ukrajna számára, amely minket tart a 2. sz. ellenségüknek. És amely mindenáron bizonyítani akarja: ők érdemesebbek a NATO-tagságra, mint a hűtlenkedő, renitens Magyarország.

Hirdetés

De érdekelt az USA, annak titkosszolgálata, a CIA is. Amely napi együttműködésben van a SZBU (Ukrán Biztonsági Szolgálat) nevű ukrán titkosszolgálattal. Mely utóbbit többen a CIA kijevi fiókszervezetének tartják.

A CIA egyrészt Putyin megdöntésen dolgozik. E terv része, hogy az orosz elnököt megfosszák esetleges külföldi támogatóitól. Akik közé Orbánt is besorolják.

AZ ORBÁN MEGDÖNTÉSÉT CÉLZÓ TITKOS MŰVELET TEHÁT AZ AMERIKAI ÉS AZ UKRÁN TITKOSSZOLGÁLAT KÖZÖS PROJEKTJE. Ehhez Ukrajna a Magyarországot hergelő olyan provokációkkal járul hozzá, mint amilyen a kárpátaljai magyarok erőszakos besorozása is. 

Hirdetés

A kárpátaljai magyar katonák családjai akkor is ki vannak téve ezer veszélynek, ha a családfő elesik a fronton. És akkor is, ha családjaikkal megzsaroltatván, üldözőik kezére adják magukat, és így hosszú évekre börtönbe kerülnek.

KOROTCSENKO TEHÁT, JAVASLATÁVAL, MINKET TÁMOGAT! Ne lökjük el hát magunktól a támogatásunkra kinyújtott kezet!

Forrás: Csikós Sándor – VK

Hirdetés

 

Hirdetés