Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Dömötör Csaba: így néz ki az ő sajtószabadságuk – videó

Hirdetés

Dömötör Csaba sem hagyta szó nélkül a Momentum mai akcióját. A politikus a Karmelita előtt adott interjút az ifjú titánok pártjának kiscsoportos foglalkozása kapcsán, ami meglehetősen ironikus, hiszen a baloldali akciócsoport megpróbálta utasítani a média munkatársait arra, hogy milyen kérdéseket tehetnek fel nekik. Ilyen ugyanis a balos sajtószabadság, de mit vártunk egy olyan párttól, amelynek a volt elnöke bement egy portál szerkesztőségébe, mert ott nem azt írták, ami neki tetszik.

A Momentum nevű társulás Hadházy Ákossal turbósítva ma újra a Karmelitánál akciózott. Volt itt minden, leginkább demokráciasiratás

Hirdetés

– írta közösségi oldalán Dömötör Csaba, aki a Karmelita előtt interjút is adott az elbaltázott kordonbontás kapcsán. A fideszes politikus egy óvodai kiscsoportos előadáshoz hasonlította a baloldali párt mai performanszát, ugyanis ameddig Dömötör megpróbált válaszolni az újságírói kérdésekre, addig ők bekiabáltak, és általában úgy viselkedtek, mint egy hisztis kisgyermek. Dömötör szerint meglehetősen furcsa képet fest ez a Momentum és Hadházy sajtószabadsághoz fűződő viszonyáról, hiszen ők nemhogy nem válaszoltak a kérdésekre, de még utasítani is megpróbálták a riportereket arra vonatkozóan, hogy mit kérdezhetnek tőlük (ez persze senki nem lep meg, hiszen az egyetlen magyar politikus, aki balhét csapott egy szerkesztőségben, mert nem tetszett neki, amit róla írtak, az éppen Fekete-Győr András volt).

Elvileg a sajtószabadságot hiányolták. Ehhez képest Hadházy Ákos a rögtönzött sajtótájékoztató egy pontján utasítani akarta az egyik médium munkatársát, hogy mit kérdezzen.

Így néz ki az ő sajtószabadságuk.

Hirdetés

A kormány különböző módokon folyamatosan válaszol a sajtómegkeresésekre. Emellett Gulyás Gergely a kormányülések után órákig tartó kormányinfókon válaszol a kérdések sorára. Ez az, amire a megválasztott baloldali politikusok nem hajlandóak. Úgy siratják a sajtószabadságot, hogy a megválasztott főpolgármesterük évek óta nem veszi a bátorságot, hogy érdemi sajtótájékoztatón válaszoljon kérdésekre.

Így néz ki az ő sajtószabadságuk.

Helyette csinálnak mást. A sajtószabadságot sirató momentumosok korábban szerkesztőségbe törtek be, és újságírókat akartak eltiltani a foglalkozásuktól. Más baloldali pártok tévészékházba is betörtek.

Hirdetés

Így néz ki az ő sajtószabadságuk.

Egy éve a háború árnyékában vagyunk. Egy olyan időszakban, amikor különböző okokból egész Európa rég nem látott gazdasági nehézségekkel néz szembe. Az a reménytelen akció, amit a Karmelitánál láttunk, a baloldali politika csúcsteljesítménye. A sokadik bohóckodásba illő performansz után mindenkinek érdemes feltennie a kérdést: tényleg érdemes lenne erre a társaságra bízni az országot bármikor a jövőben?

– írta az eset kapcsán Dömötör Csaba.

Hirdetés

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés