Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Fenyegetés! Atifák akarták felrobbantani Deák Dániel lakását csőbombával!

Hirdetés

A délelőttöt a rendőrségen töltöttem, illetve a rendőrség is kiszállt a lakásomba, ugyanis életveszélyes fenyegetést kaptam.

A szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója ugyanis azt írta az oldalamra, hogy csőbombát rejtett el a lakásomba, ami állítása szerint 5 és fél óra múlva felrobban.

A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak.

Hirdetés

Történt mindez egy nappal azután, hogy új oldalt kellett indítanom, mivel a Bite Zsolt-ügy miatt korlátozták a korábbi oldalamat. El akartak hallgattatni, de nem hagytam magam, új oldalt indítottam. Most pedig hogy elindult az új oldalam, jött ez a halálos fenyegetés.

Üzenem: nem járnak sikerrel, minden ilyen és ehhez hasonló fenyegetés ellenére is tovább folytatom, nem hagyom magam megfélemlíteni!

A rendőrségnek köszönöm a szakszerű fellépést, az elkövető ellen a feljelentést megtettem, a büntetőeljárás pedig megindult.

Hirdetés

Hamarosan videóval jelentkezem az ügy kapcsán!- írta rendkívüli hírét Deák Dániel.

Hirdetés
Hirdetés