Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Itt a bizonyíték: már 2017-ben meg akarta támadni USA-Ukrajna Oroszországot

Hirdetés

A felvétel még 2016-ban készült az információk szerint, ami nagyon is valószínű, hiszen ezen a videón Porosenko, Lindsey Graham és Amy Klobuchar mellett ott található és meg is szólal John McCain amerikai republikánus szenátor, korábbi elnökjelölt is, aki nem mellesleg kifejezetten egy háborús uszítónak számított, egészen 2018-ban bekövetkezett haláláig.

A prímet a videón Lindsey Graham dél-karolinai republikánus szenátor viszi, aki 2016-ban kifejezetten szemben állt Donald Trump elnöki ambícióival.

A videón Garham és McCain Porosenkóval a háttérben elmagyarázza egy csoport ukrán katonának, hogy az Egyesült Államok támogatni fogja őket a Putyin elleni harcban. Egyértelműen ki is jelenti, hogy ez a harc kifejezetten Putyin ellen zajlik majd, és hogy a támadásra 2017-ben kerül sor.

Hirdetés

Milyen logikus következtetést lehet levonni ebből a kijelentésből, ami egyben igazolja is Vlagyimir Putyin állításait?

A fő ellenség az a Putyin, aki egyben tartja és folyamatosan erősíti Oroszországot. Emlékezzünk vissza, Jelcin hatalomra kerülésével a kilencvenes években Oroszországot az USA és a teljes Nyugat gazdaságilag és politikailag is igyekezett az uralma alá hajtani, kiszipolyozva az ország gazdaságát, és olyan Hodorkovszij-féle oligarchákat helyezve vezető gazdasági pozíciókba, akik biztosították az USA háttérhatalmi erőinek számára Oroszország függő viszonyát az Egyesült Államoktól. Nem véletlenül volt abban az időben Clinton nagy barátja a szinte állandóan alkoholmámorban leledző Borisz Jelcin.

Csakhogy 2000-től minden megváltozott, miután egy erőskezű, az orosz nemzet érdekeit képviselő vezető került Oroszország élére Vlagyimir Putyin személyében. Ő volt az, aki erős kézzel megakadályozta azokat a gazdasági és politikai folyamatokat, melyek Oroszország teljes megszűnésével fenyegettek. Jelcin akkor abban bízhatott, hogy Putyin folytatja majd azt a politikát, melyet ő kezdett meg és amelyet a nyugat egyfajta demokratikus átalakulásként mutatott be a világnak. Csakhogy ez nem így történt, ami az USA elementáris dühét és folyamatosan erősödő oroszellenességét eredményezte.

Hirdetés

Jól látható és világos bizonyítékát adja ez a videó annak, hogy az USA Putyin hatalomra kerülését egyfajta vereségként könyvelte el, abba semmiképpen sem törődött bele és Ukrajnát használta és használja fel saját céljai, azaz Putyin eltávolítása és Oroszország meggyengítése érdekében úgy, hogy másik nagy gazdasági riválisát is padlóra fektette, vagyis Európát és az Európai Uniót, mely egyre szorosabb gazdasági kapcsolatokat ápolt a nyersanyagokban bővelkedő Oroszországgal. Az EU esetében is használták a jól bevált receptet, vagyis megvásárolták az európai vezetőket, hogy azok gazdaságilag ugyanúgy padlóra küldjék az EU-t, ahogyan azt Oroszországgal tették a kilencvenes években.

Fontos még itt kiemelnünk Kína szerepét, mely számos gazdasági ponton ma már lekörözi az Egyesült Államokat, így nagy veszélyt jelent az USA-t kezében tartő háttérhatalmi erőknek. Azonban addig, míg Oroszországot nem törik meg, Kína ellen sem fordulhatnak. Csakhogy nem teljesen úgy alakul az USA-t kézbentartó háttérerők terve, hiszen jelenlegi politikájukkal lényegében „rátolták” Pekinget Oroszországra. A két ázsiai nagyhatalom egymásra utaltsága pedig éppen ezért, és pillanatnyilag nagyobb, mint az valaha is volt.

Az alábbi videót az Orosz Hírek tette közzé YouTube csatornáján. Mivel nem bízhatunk a legnagyobbnak nevezett videómegosztóban, ezért a videót a VKontakte közösségi oldalra helyeztük ki.

Hirdetés

Szépe Áron

Hirdetés

Hirdetés