Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Medvegyev: előbb-utóbb orosz szuperfegyver süllyeszti majd hullámsírba a brit szigeteket

Hirdetés

Újabb kemény üzenetet tett közzé Telegram-csatornáján Dimitrij Medvegyev volt orosz elnök. A posztban többször is degeneráltnak nevezte a brit társadalmat és vezetőket, majd gondolatait azzal zárta, hogy előbb-utóbb úgyis egy orosz fegyverrendszer taszítja majd hullámsírba a brit szigeteket.

Az Egyesült Királyság vezetői az elmúlt napokban többször is nyilatkoztak arról, hogy orosz kémhajók pásztázzák országuk gyengeségeit, kifigyelve az energia-ellátó infrastruktúrát, illetve az internetkábelek elhelyezkedését.

Dimitrij Medvegyev volt orosz elnök azt javasolja Oroszország állampolgárainak, hogy ne foglalkozzanak arról, hogy „mit ugatnak” a britek, mivel Nagy-Britannia egy degenerált ország, melyet elavult monarchia és „bizarr lények” vezetnek. Azt írja: a mostani miniszterelnöknek már a nevét sem jegyzi meg.

Hirdetés

Nem érdekel, miről hoznak döntést. Nagy-Britannia az örök ellenségünk és örökre az marad. Amíg a szemtelen és undorítóan nyirkos szigetük nem süllyed a tengerbe egy orosz fegyverrendszer miatt, hagyjuk őket, ahogy a Beatles énekelte” – írja Medvegyev.

A poszt végét, ahogy a Beatles énekelte „Let it be” című számában, angolul írta ki a volt orosz elnök.

Portfolio nyomán

Hirdetés

 

Hirdetés