Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Putyin szövetségesének drámai üzenete Brüsszelnek

Hirdetés

„Újabb őrült ötletnek” nevezte Dmitrij Medvegyev, az orosz védelmi tanács alelnöke azt, hogy az Európai Unió – mint írja – a NATO égisze alatt „békefenntartókat” küldene Ukrajnába. Szerinte a NATO-tagországok ellátják a kijevi rezsimet fegyverekkel, tankokkal és egyéb katonai felszerelésekkel, „naponta küldik gyilkos kiképzőiket és véres zsoldosaikat”.

Telegram-bejegyzésében Medvegyev azt írja: a „A NATO-s srácok” magukon kívül mindenkit „egy rakás kib*sz*tt idiótának néznek”, miközben „cinikusan vigyorogva felajánlják ‘békefenntartói’ szolgálataikat.

Az egykori orosz elnök szerint tudható, hogy végződik ez, ami „Korea, Vietnám, Jugoszlávia, Irak, Afganisztán és számos afrikai ország tragédiája” is volt.

Hirdetés

Mint írja, egyértelmű, hogy „az úgynevezett NATO-békefenntartók” az ukránok oldalán belépnek a konfliktusba, „hogy elszabaduljon az a harmadik világháború, amitől szavaik szerint annyira félnek.”
Az ilyen „békefenntartók” – folytatta – báránybőrbe bújt farkasok, amelyek jogos célpontot jelentenek az orosz fegyveres erők számára.

Meglátjuk, hogy Európa készen áll-e a „békefenntartók” koporsóinak hosszú sorára

– zárta bejegyzését Dmitrij Medvegyev.

Hirdetés

Forrás: Origo

Hirdetés
Hirdetés