Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekIttonVilág

Így gúnyolódnak az oroszok Zelenszkijen

Hirdetés

Marija Zakarova orosz külügyminisztériumi szóvivő április 9-én, vasárnap gúnyolódott azon a híren, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök májusban Németországba látogat, és Nagy Károly-díjat kap – írta az Izvesztija.

Lesz még egy évszázad fotója: a németek kitüntetik a neonáci Zelenszkijt a testvérgyilkos mészárlásért, minden orosz eltörléséért, a Harmadik Birodalom emlékműveinek lerombolásáért, a náci kollaboránsok dicsőítéséért és a vallásszabadság megsemmisítéséért

– írta a Telegramon az orosz külügyminisztériumi szóvivő.

Hirdetés

A szóvivő hozzátette, hogy Berlin és Kijev „kiigazította” a 80 éves tervet, és most együtt építik az új Európát.

A náci ideológia ismét veszélyt jelent országunk biztonságára.

Arról, hogy Zelenszkij májusban először látogathat Németországba az ukrajnai különleges művelet kezdete óta, a Bild című német lap számolt be, német kormányzati körökre hivatkozva. Az újság szerint az ukrán vezető egy aacheni ünnepségen vesz majd részt, ahol átveszi a Nagy Károly-díjat.

Hirdetés

 

Volodimir Zelenszkij és egy lelőtt Shahed-136-osForrás: Ukrán Elnöki Iroda

Március 6-án Alessandro Orsini olasz kutató a náci korszak Németországához hasonlította a Nyugatot. Az elemző megjegyezte, hogy az USA által vezetett nyugati országok náci jellege soha nem tűnt el, és teljes embertelenségében felszínre tört, az ukránokat ágyútölteléknek használva.

A kutató hangsúlyozta, hogy Olaszországot belerángatták a konfliktusba, és csak azért küldtek fegyvereket Kijevbe, hogy a Fehér Ház kedvében járjanak.

Hirdetés

Február 14-én Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta, hogy az ukrajnai nacionalizmust a Nyugat táplálta.

Az orosz államfő hozzátette, hogy a második világháború után azok, akik együttműködtek Adolf Hitlerrel és a nácikkal, elhagyták Ukrajnát, és Európába, leggyakrabban az Egyesült Államokba és Kanadába menekültek.

Forrás: Origo

Hirdetés

Hirdetés