Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekVilág

Mi történik a Fehér Házban? Joe Biden kutyái megőrültek, megtámadják az embereket?

Hirdetés

Joe Biden elnök németjuhász kutyája tavaly négy hónap alatt hét embert harapott meg a Fehér Házban, az egyik áldozat, a titkosszolgálat tagja kórházi kezelést igényelt. Az eset nyilvánosságra jutott és valójában nem értik, hogy az általában békés, intelligens német-juhászokkal mi történik a Fehér Házban, hogy Biden közelében hamis vérszomjas bestiákká válnak?

A titkosszolgálat belső üzeneteire hivatkozó New York Post szerint egyik incidenst sem hozták nyilvánosságra, amikor megtörténtek.

A Fehér Ház a maga részéről nem volt hajlandó reagálni az amerikai újság cikkére.

Hirdetés

A Judicial Watch arról beszél, hogy 2022 októbere és 2023 januárja között az elnöki német juhász 10 támadást hajtott végre titkosszolgálati ügynökök ellen, ebből 7 négy hónap alatt történt.

Tom Fitton, a Judicial Watch elnöke elmondta:

„Ez egy különleges őrület, amikor az elnök megengedi a kutyájának, hogy többször megtámadja és megharapja a titkosszolgálat tagjait és a Fehér Ház személyzetét. Ahelyett, hogy megvédte volna ügynökeit, alkalmazottait megpróbálták eltussolni ezt a furcsa jelenséget, ami ott zajlik..

Hirdetés

Hagyománnyá vált, hogy minden amerikai elnöknek van kutyája, ami aztán a Fehér Ház egyfajta kabalája lesz.

De úgy tűnik, Joe Biden e tekintetben sem szerencsés.

Commander, az egyik problémás elnöki eb, nem az első ilyen kutyája Bidennek, aki mindenkit megharap, akit elkap.

Hirdetés

Ez előtt a kutya előtt is Joe Bidennek hasonló problémái voltak Major nevű kutyája agressziójával, aki szintén egy, a Biden család által örökbe fogadott német juhászkutya, akit 2021-ben kizártak a Fehér Házból, miután az elnöki személyzetet többször megharapta .

Biden elmondta, hogy ezt a kutyát, állítólag egy baráti családnak ajándékozták.

Túl azon a titoktartáson, amellyel a titkosszolgálat megpróbálta elfedni ezeket az incidenseket, egy sokkal egyszerűbb kérdés marad megválaszolatlanul:

Hirdetés

Mit csinálhat vajon Joe Biden ezekkel a kutyákkal – egy rendkívül intelligens és engedelmes fajtához tartozó kutyákkal – amitől azok vérengző és emberre veszélyes vadállatokká válnak?

SZMM

Hirdetés

Hirdetés