Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

A Lidlben akcióztak, a padlóra öntözték a tejet a vegánok – videó

Hirdetés

A Lidlben akcióztak az okostojás vegánok, szerintük nem szabad fejni a teheneket.

A közösségi hálózatokon terjed egy videó, amelyen az látható, hogy fiatalokból álló vegán (egyébként ez a szó teljesen értelmezhetetlen magyarul – szerk.) csoport egy Lidl üzletben dobozos tejet borogat az üzlet padlójára a vásárlók között.

A hírek szerint az akciót annak demonstrálására szánták, hogy bemutassák, micsoda bűnt és szörnyűséget követnek el az emberek azzal, hogy megfejik a teheneket. Ez szerintük a tehenek kihasználása.

Hirdetés

Az egyik kisleány egy táblát emel a magasba, amin az olvasható:

ÁLLATFELSZABADÍTÁST!

Az persze egyik „vegán” egyednek sem jutott az eszébe, hogy a tehén már csak úgy van megalkotva, hogy megbetegszik és szörnyű fájdalmak közepette pusztul el, amennyiben nem fejik meg rendszeresen. Úgy tűnik az általános iskolai biológia órákon egy kicsit többet kellene foglalkozni ezzel a témával.

Hirdetés

Mellesleg az is szót érdemel, hogy nagyon úgy látszik, az üzlet vezetése némán eltűrte ezeknek a szerencsétleneknek az akcióját. Arról sajnos nincs hírünk, hogy rongálás miatt esetleg feljelentést tett volna ellenük valaki, ahogy arról sem, hogy összetakarítottak volna a tehénmentő akciójuk után.

NIF

 

Hirdetés
Hirdetés