Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekVilág

Nem hajlandó kiirtani gyermeke fejtetveit, mert a tetű is élőlény

Hirdetés

Mindig vannak újabb szintjei az őrületnek, ehhez képest az oltástagadás már szinte semmi. Inkább támadják meg a tetvek a gyereket? Egy anya nem hajlandó megölni gyermeke fejtetűjét, mert vegánként nem akar végezni egy élőlénnyel, írja a LADbible cikke nyomán a Hellomagyar.hu.

A hihetetlen sztoriról az anyuka szomszédja lebbentette fel a fátylat. Egy internetes fórumon írta meg, hogy hétéves lánya a szomszédban lakó lánnyal barátkozik, akinek a családja vegán.“Ez rendben van, tiszteletben tartjuk a választásukat. A bajom az, hogy nemrég ez az egyébként elragadó gyermek a házunkban járt, és dühösen kaparászott. Rájöttem, hogy fejtetvekkel küzd” – írta az online levelében.A nő elmagyarázta, hogy amikor megemlítette a fejtetűt a vegán anyukának, azt mondta neki, hogy nem tervez semmit tenni ellene. Ugyanis „a vegánok nem ölnek meg élőlényeket”.

“A szomszédom azt mondta, hogy kifésülte a tetveket a kertbe, mert ott volt esélyük a túlélésre. Leesett az állam” – írta.

Hirdetés

Az aggódó levélíró ezért megkérdezte a fórumon, hogy mit tegyen, mivel nem akarja elválasztani a gyerekeket, de azt sem akarja, hogy az ő lányát is megfertőzze a fejtetű.

A fórum szakértőjének válaszát ITT olvashatja.

Hirdetés

Hirdetés