Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonSport

Havas Henrik a fradistáknak üzent: „nem csak maguk bunkók, de a szüleik is!”

Hirdetés

A bukott tévés elszabadult a Facebookon.

„Általam mélyen nem tisztelt Fradi-szurkolók! Azt hiszem, életemben először szólok hozzá egy Fradi belügyhöz. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy Máté Csaba helyett egy szerb edzőt szerződtetett a Fradi.

Kezdjük a mi ügyünkkel! Én a Fóti úton születtem, kissrácként a Megyeri úton passzolgatott velem Szusza Ferenc. Ugrunk egyet: 1967-ben Baróti Lajos, egy született székely ember lett az edzőnk, aztán hétszer nyertünk bajnokságot, a BEK-ben a Bayern Münchentől kaptunk ki, de csak azért, mert valakik úgy döntöttek, hogy nem kaphatjuk meg Páncsics Miklóst a Fradiból és Kiss Tibit az MTK-ból. Ezzel a két játékossal simán BEK-et nyertünk volna.

Hirdetés

Ami a Fradit illeti: szégyelljék magukat!

Kinn voltam Novák Dezső búcsúmeccsén, maguk kifütyülték, ordenáré módon szidták. Újpest-drukkerként kimentem az Albert Flórián búcsúmeccsére, hát én szégyelltem magam.

Tényleg nem értem, hogy miért kell egy szerb ember a Fradi élére! Én mindig tiszteltem Lipcsei, vagy éppen Hrutka, és még sorolhatnám, hány másik Fradi játékos képességeit. Egyszerűen nem értem, mit művel ez a Kubatov elvtárs meg az Orosz Pali nevű bohóc.

Hirdetés

Az már egy másik kérdés, hogy mi miért szenvedünk évek óta ezzel a belgával? Erre csak azt tudom mondani, hogy miniszterelnök urunk, aki gyerekkora óta Újpest-drukker, Törőcsik-imádó, képes volt elmenni az ősellenség pályáját felavatni. Úgy látszik, ebben az országban mindent lehet, és az ellenkezőjét is.

Tudják, kedves Fradi-drukkerek, én – amikor még nem ismerték az arcomat – bizony kijártam Fradi meccsekre, Nyilasit, meg Ebedlit csodálni. De jártam a Hungária körúton is Kuritárt, Becseit, meg pláne a Kiss Tibit csodálni.

Most őszintén: mi, Újpest- és Fradi-drukkerek, tudjuk egyáltalán, hogy ki játszik és miért? Ki az edző és miért? Kit adunk el és mennyiért? És akkor még nem beszéltem arról, mennyi (köz)pénz megy a Fradihoz, a Videotonhoz, meg pláne a Felcsúthoz! Őszintén kérdezem: ez sport?

Hirdetés

A fekete seregnek üzenem:

nem csak maguk bunkók, de a szüleik is!

Mivel nem tudta a Fradi megszerezni a világsztár Bene Ferit, a Népstadion Keleti pályaudvar felőli oldala undorító módon üvöltötte, hogy »Bunkó Bene!« Mi soha nem szidtuk Nyilasi Tibit, vagy Albert Flórit, sőt, amikor az Ebedli a Fradinak gólt rúgott a Népstadionban, még meg is tapsoltuk. Ja, lila mezben volt. Egyébként gratulálok a vezetésükhöz, Torgyán Józsi bácsi (Kisgazda-elnök) után Kubatov Gábor (Fidesz-pártigazgató)!”

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés