Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ezt üzente Vona Magyar Péternek

Hirdetés

Vona Gábor, a bukott Jobbik bukott elnöke Magyar Péternek szóló nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, amelyben cáfolja azt a napokban terjedő híresztelést, miszerint a politikai pályára készülő Magyar lenne pártjának a listavezetője.

„Mivel az elmúlt napokban több újságíró is megkeresett, hogy igaz-e az a terjedő pletyka, hogy a Második Reformkor listavezetője leszel, kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni. Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

Hirdetés

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be”– fogalmazott Vona Gábor, majd hozzátette:

„A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.

Hirdetés

Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott. Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről.Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!” – zárta gondolatait a Második Reformkor Párt elnöke.

Vona a nyílt levél végén sok sikert kívánt Magyar Péternek a NER lebontásáért végzett munkájához!

VH

Hirdetés

Hirdetés