Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

Hirdetés

A műsorvezetőt nagyon ledöbbentette az, amit Varga Judittól hallott.

Mint ismert, Hajdú Péter Frizbi TV nevű Youtube-csatornáján adott exkluzív interjút a korábbi igazságügyi miniszter, Varga Judit. Ezt követően Hajdú adott interjút az Indexnek a beszélgetés tapasztalatairól.

Hirdetés

A műsorvezetőt nagyon ledöbbentette az, amit Varga Judittól hallott, mivel ellene van minden erőszaknak, majd hozzátette, hogy ebben a kiélezett politikai helyzetben az ember természetesen szkeptikus.

„Én ez alatt a több mint másfél óra alatt bele tudtam pillantani a másik fél által elmondottakba, és azt gondolom, hogy borzasztó helyzetben van Varga Judit. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben még neki kell bizonyítania az igazát, és azt is sajnálom, hogy a volt igazságügyi miniszter magánéletéből szappanopera lett”

– fogalmazott.

Hirdetés

Hajdú Péter szerint nagyon mély és őszinte interjú volt, és már annak elején elnézést kért az indiszkrécióért, ugyanakkor szerinte erről érdemben másképp nem lehet beszélgetni.

„Mivel mindenki azt kiáltja, hogy ez a Rogáni propaganda, hogy Varga Judit kiállt, és elmondta, mi történt vele, muszáj volt belemenni a legapróbb részletekbe is. Nézzék meg minél többen a műsort, vonják le belőle a megfelelő konzekvenciákat, valamint döntsék el, hogy kinek van igaza”

– mondta el a műsorvezető.

Hirdetés

Hajdú Péter megjegyezte, hogy a beszélgetésük legfontosabb üzenete az volt, hogy bántalmazó kapcsolatban nem lehet élni.

Magyar Péterrel kapcsolatban elmondta, hogy nem ismeri, de nyilvánvalóan látja a megnyilatkozásait, ugyanakkor nem szeretne véleményt alkotni a leendő politikai karrierjéről. Továbbá megjegyezte, hogy amennyiben Magyar Péter valóban bántalmazó, akkor az elképesztően nagy bűn, és vállalnia kell érte a felelősséget.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés