Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Üzentek Pankotai Lilinek

Hirdetés

A napokban megjelent egy írásom, ami – szokásomhoz mérten nem túl finom hangvételben – Pankotai Lili Varga Judittal kapcsolatban megfogalmazott nyilatkozatáról szól. Nos, P. Lili emiatt nyilvános vitára hívott, amit természetesen elfogadok. Alább pedig szeretném összefoglalni válaszomat a magyar Jeanne D’Arcnak.

Kedves Lili!

Elsősorban nagyon örülök, hogy olvasóink között köszönthetlek, s az külön öröm számomra, hogy az én cikkeimet olvasod. Mint valószínűleg láttad, stílusom néha talán meglehetősen bántó, ahogy ezt zokon is vetted ennek a cikknek a kapcsán.

Hirdetés

Az, hogy mennyiben torzítottam az általad írtakon, egyéni ízlés és szavaid értelmezésének kérdése. Te felhívtad a figyelmet arra Varga Judit kapcsán, hogy milyen múlttal rendelkezik. A szövegkörnyezet szerintem egyértelműen arra utalt, hogy éppen fideszes kötődése miatt meg kell válogatnunk, mit hiszünk el neki. Én így értelmeztem a szavaidat, ha másként értetted, akkor beszéljünk erről is.

Minthogy ugyanis a vitánk témájának kiválasztását, melyre kihívtál, rám bíztad, így szeretném, ha ebben a kérdésben is fel tudnád nyitni a szemem, hol értettelek félre? Illetve szeretném, ha arról is beszélhetnénk, hogy mit gondolsz a közbeszéd egyre vulgárisabb mivoltáról, hogy ne menjünk messzire az általad sérelmezett cikktől, megvitathatnánk, hogy miért sértőbb a “buta”, mint a “geci”.

Nyilvános vitát kértél – amivel teljes mértékben egyetértek –, így kérlek, fogadd el meghívásunkat a PestiSrácok.hu szerkesztőségébe, ahol rögzíthetnénk a beszélgetést. Keress bizalommal a felvétel időpontjával kapcsolatban!

Hirdetés

U.i.: a PH-érték és a tápérték nem azonos, így az nem szóismétlés, azt pedig, hogy Jeanne D’Archoz hasonlítottalak, kifejezetten bóknak szántam.

Áldott ünnepet és sok locsolót,

Szeretettel,

Hirdetés

Kertész Dávid

***

Pankotai Lili reagált válaszomra:

Hirdetés
Kedves Dávid!
Köszönöm szépen minden szexizmustól, degradálástól és sértéstől mentes korrekt válaszodat. Azt még nem kockáztatnám, hogy “this is the beginning of a wonderful friendship”, de mindenesetre biztató jel az, hogy egy múltkori vitaműsor után Deák Dani is magától kiposztolta, hogy egy emberi lény vagyok.
Természetesen elfogadom szíves meghívásodat a Pesti Srácok szerkesztőségbe egy vágatlan beszélgetésre, és különösen örömömre szolgál, hogy témaként a politikai közbeszéd domesztikálását jelölted meg. Feltételezem, nem zavar Benneteket, ha a beszélgetést vizuálisan mi is rögzítjük. Az időponttal kapcsolatban e-mailben egyeztessünk a szerkesztőséggel.
Ui: A szóismétlést nem a pH érték és a tápérték szavakra értettem, hanem a “csökkentett” jelzőre.
Amit bóknak szántál, azt köszönöm.
Jómagam is kellemes húsvétot és számos locsolnivaló csinos magyar menyecskét kívánok!
Szeretettel,
Pankotai Lili
– írta bejegyzésében. A vita tehát mindenképpen sorra kerül, az időpontot az ünnepet követően egyeztetjük.
Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés