Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Izrael megtámadása után már a kutyát nem érdekli az USA-ban, hogy Ukrajnának mekkora szüksége lenne légvédelemre

Hirdetés

🇮🇷 🇮🇱 Irán válaszolt damaszkuszi konzulátusának Izrael általi szétbombázására, melyben két tábornoka is életét vesztette.

Az éjszaka folyamán 185 kamikaze drónt, 36 robotrepülőgépet és 110 ballisztikus rakétát (New York Times információ) indított izraeli célpontok ellen, melynek egy része a nagyon komoly izraeli és amerikai légvédelem ellenére célba talált. Hogy pontosan mennyi, és milyen károkat okoztak (valószínűleg komolyakat nem voltak képesek), az sosem fog pontosan kiderülni, a két fél pedig még sokáig elszámháborúzgat róla egymással.

Hirdetés

Mindenesetre most Izraelen a sor, hogy visszaüssön. Majd kiderül, meddig eszkalálódik a történet… remélhetőleg azért nem atomháborúig (arra azért kicsi az esély).

A Biden adminisztrációnak határozottan nem jött jól, hogy a választás előtt ennyire felforrósodik a Közel-Kelet, úgyhogy ők megpróbálják majd visszafogni Izraelt. Az ukránok meg a fejüket verik a falba, mert ezek után már a kutyát nem érdekli az USA-ban, hogy mekkora szükségük lenne nekik is légvédelemre.

Hirdetés

Forrás: Gerilla

Hirdetés